Забава

УЗНЕМИРУЈУЋИ ПОЗИВ БИВШЕ ДЕВОЈКЕ ЛУКЕ ЛАЗУКИЋА: Речи које су уплашиле сестру Наташе Беквалац – одмах јој ПРЕНЕЛА СВЕ

Наташи Беквалац, још док се забављала с Луком Лазукићем, са свих страна стизала су упозорења да га се клони јер је насилник који малтретира жене. Она је толико била заљубљена да је све те приче одбацила и удала се за њега. Сада, након што је подигла кривичну пријаву против Лазукића за породично насиље, дубоко се каје што их није слушала.

Једна од оних који су покушали да певачици отворе очи била је и девојка с којом је њен супруг, од кога се разводи након седам месеци брака, био у вези пре две године, сазнаје Курир.

ВОЈСКА РАДИЛА ДРУГУ ОБДУКЦИЈУ: Форензичарима нелогична прича да се Бојана убила

Жена чије је име познато редакцији, а која не жели да се излаже јавности због своје безбедности, чим је из медија сазнала да је Беквалчева у вези с њеним бившим, на све начине је покушавала да дође до ње и исприча јој своје лоше искуство с Лазукићем. Она је успела да дође до броја Наташине млађе сестре Кристине па ју је позвала са жељом да упозори Наташу шта може да јој се деси.

ВОЗАЧИ, ПАПРЕНЕ КАЗНЕ ОД ДАНАС СТИЖУ ПОШТОМ: Полиција кажњава све који макар и за један километар прекораче дозвољених 120 на сат! Скупо ћете платити за ДИВЉАЊЕ

„Лукина бивша девојка је до детаља објаснила Кристини кроз каква је понижења пролазила током пола године забављања с њим. Упозорила је да је Лазукић склон психичком малтретирању и манипулацијама, испричала је да ју је често у друштву псовао и вређао. Такође, она је Кристини посебно скренула пажњу на то да Лука потпуно изгуби компас кад попије алкохол, да тада постане још грубљи и да је она раскинула с њим јер се плашила да ће на крају добити батине од њега. Зато је рекла да пренесе Наташи да га се клони и тако сачува живу главу“, наводи наш извор и додаје:

ОВО СУ СРПСКИ ХАКЕРИ ЗБОГ КОЈИХ ЈЕ ДРХТАЛО ПОЛА ЕВРОПЕ: Два клинца из Прокупља и Руме водила нападе на сајтове у целом свету

„Све ово веома је уплашило Кристину, која је одмах причала с Наташом. Пренела јој је од речи до речи шта је Лазукићева бивша девојка казала. Певачица је донекле била забринута због оног што је чула, али није хтела да поверује у то, тврдећи да је Лука предиван и пажљив према њој. Толико је била заслепљена љубављу коју је осећала према њему, а и веровала је да и он њу воли. Сад се каје што је није послушала, јер би избегла све ово што јој се догодило пре десет дана“, завршава наш извор.

(ВИДЕО) РУСИ БРУТАЛНО ПОКЛОПИЛИ ЗАПАДНЕ СИЛЕ: Ово су необориви докази да је акција у Сирији била ПОТПУНИ ПРОМАШАЈ!

„Тачно је да је Кристина добила позив од Лукине некадашње девојке док се он забављао с Наташом. Она је желела да је упозори, па је Кристини испричала своје искуство и то кроз шта је све прошла док је била у вези с Лазукићем. Детаљи су толико страшни да је бесмислено износити их у јавност у тренутку кад Наташа пролази кроз тежак период због насиља у породици. С обзиром на то да она свим стварима приступа из емоције, саслушала је оно што јој је сестра Кристина пренела, али томе није давала значај јер је њој била важна љубав коју осећа према Луки“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

„Ако не Медведев, онда ко?“ — Русија ускоро добија новог премијера

КОНТРАМЕРА ЗБОГ ВУЛИНА: Стоп хрватском министру одбране?

ЛУДИЛО У БЕОГРАДУ! ДЕВОЈКА ПОКУШАЛА ДА СЕ УБИЈЕ КОЛИМА: Нагутала се лекова, села у БМW, а затим се ЗАКУЦАЛА У ТРЖНИ ЦЕНТАР КОД „ЗМАЈА“!

РУЖИЧАСТИ МЕСЕЦ ЗА САМ КРАЈ АПРИЛА: Спремите се – носитељ женске среће ИСПУЊЕН ЉУБАВЊУ стиже у ноћи између 29. и 30!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon