Public
Европа Свет

БЕБА УМРЛА У МАМИНОМ СТОМАКУ ЈЕР ЈЕ ОТАЦ СРБИН! Бахатост и немар лекара довели до НЕЗАПАМЋЕНЕ ТРАГЕДИЈЕ!

Беба српско-румунског брачног пара преминула је почетком овог месеца у болници "Матер Деј" на Малти, а да није ни угледала свет.

Како преносе тамошњи медији, девојчица је умрла у утроби мајке, услед немара лекара, јер су они били забринути око наплате трошкова порођаја, будући да отац није са територије Европске уније, те су одуговлачили пријем породиље.

Вучић: Сусрета у Паризу неће бити, то је скоро сигурно

УХАПШЕН СИН ЗОРАНА ШИЈАНА! Учествовао у тучи и РАЊАВАЊУ МЛАДИЋА НА НОВОМ БЕОГРАДУ!

Због овог страшног догађаја, родитељи бебе, отац Србин и мајка Румунка, тужили су особље болнице. Како тврди овај брачни пар, трудноћа је протицала у најбољем могућем реду, све док жена није дошла у болницу почетком јуна како би девојчицу донела на свет, пишу Вечерње новости.

– Лекари су више били забринути за плаћање болничких трошкова него за живот наше бебе, која је умрла у утроби – тврде родитељи за малтешке медије. – Недостатак професионалне разборитости, марљивости и бриге особља болнице и власти, директно или индиректно су одговорни за овај исход!

ДЕА ЂУРЂЕВИЋ ПОСЛЕ 5 МЕСЕЦИ ПОНОВО ВОДИ ЈУТАРЊИ! Сарапа није могао да издржи, заплакао уживо пред камерама, а онда му је водитељка рекла ЈАКУ ствар и сви су ЗАНЕМЕЛИ (ВИДЕО)

СКАНДАЛОЗНО! ЦРНОГОРСКИ ГЛУМАЦ ЗОРАН ВУЈОВИЋ БРУТАЛНО ИЗВРЕЂАО СРБЕ: Схватите древна Српчад, поникли сте и посрнули из Црне Горе, МАЈКУ ВАМ Ј*БЕМ отровну и издајничку! БРУКА ДОВИЈЕКА

Мајка девојчице, као држављанка Европске уније, носилац је европске картице здравственог осигурања, којом стиче право на бесплатан медицински третман, или смањену накнаду у случају хитне помоћи у јавним болницама.

Упркос томе, особље здравственог центра „Матер Деј“ потрошило је време решавајући „проблем“ како ће отац Србин платити трошкове порођаја у државној болници.

Због тог немара и одуговлачења, ситуација се искомпликовала и беба је умрла.

ХАОС КОД БЕГАЉИЧКОГ БРДА, ВОЗИО СУПРОТНИМ СМЕРОМ АУТО-ПУТА: Закуцао се у аутобус, петоро повређено

УПОЗОРЕЊЕ: Не одлажите кишобране, ПЉУСКОВИ СА ГРАДОМ могући до 25. јуна! А, ево шта кажу о јучерашњем НЕВРЕМЕНУ КОЈЕ СЕ СРУЧИЛО НА БЕОГРАД!

Родитељи бебе тужбу су поднели против генералног директора здравствених служби, главног владиног медицинског службеника, премијера, министра здравља, његовог сталног секретара, извршног директора у болници „Матер Деј“, директора службе за негу и главног тужиоца.

Затражено је да у року од 15 дана исплате родитељима одштету, уз задржавање права на даље правне радње.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Русија: Дозовите се у памет — у Персијском заливу може букнути нови рат

ИСПОВЕСТ ПИЛОТА О НАТО БОМБАРДОВАЊУ: Испод нас је Приштина. Видимо како још стижу окупаторске колоне кфороваца

ОВО ЈЕ ЖРТВА МАФИЈАШКЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ У СУРЧИНУ: Неђу Шубару званог Шуби убио син Стакленог заједно са мајком и тетком!

Опроштајно писмо мајке која је отровала, па задавила сина: Написала је само ТРИ РЕЧИ од којих ће вас проћи језа!

Курир.рс/Новости

Оставите коментар