Fejsbuk
Друштво Србија

БЕБА МИ ЈЕ ПАДАЛА У КОМУ, У ЈЕДНОМ ТРЕНУ САМ МИСЛИЛА ДА ЈЕ МРТВА, А ЛЕКАРИ СУ МЕ ИЗБАЦИВАЛИ: Катарина тврди да је у Дому здравља доживела хорор!

Дете је имало температуру 40, било је пред фрасом, чекали смо у ходнику док је медицинска сестра преко реда уводила неке жене, прича огорчено Катарина Перишић

ДА ЛИ ЈЕ МАКЕДОНИЈА СРПСКА ЗЕМЉА?! 30 ЧИЊЕНИЦА КОЈЕ НИСТЕ ЗНАЛИ!

Осамнаестомесечну бебу, којој је због температуре од 40 степени претила опасност да падне у кому, прибојски лекари нису хтели да прегледају, већ је чекала у ходнику готово сат док су други пацијенти улазили преко реда у ординацију, тврди мајка девојчице Катарина Перишић.

Драма породице Перишић одвијала се у среду, 12. септембра, кад су обигравали од одељења до одељења тражећи помоћ за болесно дете.

КАРЛЕУША САВЕТУЈЕ ОПОЗИЦИЈУ!

– Одвела сам дете под високом температуром на преглед на педијатрију, али ми је тамо нељубазна медицинска сестра рекла да немају педијатра и да идемо у у Дом здравља у школски диспанзер у другом делу града. Кад смо се јавили сестри у школском диспанзеру, никога није било у чекаоници. Иако је видела у каквом је стању дете, она је увела једну госпођу, која се накнадно појавила, преко реда код докторке Јелене Луковић.

ТАЧИ ПРОВОЦИРА: Неће бити егзодуса, ПРИПАЈАМО ПРЕШЕВО, МЕДВЕЂУ И БУЈАНОВАЦ!

Док су оне тамо ћаскале, у наручју сам држала дете које није могло да држи очи отворене, умивала сам га да дође себи, било је пред фрасом и стрепела сам да не падне у кому. У једном тренутку сам помислила да је мртво – препричава трауму Катарина.

Fejsbuk

Како каже, ни ту није био крај њеним мукама, јер кад је после пола сата госпођа изашла из докторкине ординације, сестра је увела другу жену, која је такође дошла после њих.

(ФОТО) Убијен навијач Партизана у договореној тучи Делија и Гробара: Био је рођак посланика Скупштине Србије

– Кап је тада прелила чашу и ушли смо код докторке Луковић у ординацију и питали какав је то начин да се прима преко реда а ми чекамо с болесним дететом на ходнику. Одговорила је да су то све здравствени радници и да мора да их прими и рекла ми да изађем и да чекам. Питала сам: „Шта да сачекам?! Да ми дете падне у кому?!“ Али њу то није занимало, па смо се вратили у Општу болницу.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) КО ЈЕ БИВШИ ВОЈНИК КОЈИ ЈЕ ЛОМИО КИЧМУ ПСУ И ИЖИВЉАВАО СЕ НАД ЊИМ? Ужичанин искључен из службе, потом га је војска тужила, а сад му прете 3 ГОДИНЕ ЗАТВОРА!

Тамо нас је љубазно примила др опште праксе Исидора Шиљак и с дететом сам у болници остала два дана – каже Катарина и додаје да је проблема било и у лабораторији с медицинском сестром, која се жалила што су јој довели бебу, уместо да јој крв узму на педијатрији.

Катарина је поднела пријаву управи Дома здравља и очекује да одговорни буду кажњени. Директора Дома здравља Владимира Милинковића јуче нисмо успели да добијемо на све доступне бројеве телефона, тако да нисмо добили информацију да ли ће и на који начин бити санкционисни здравствени радници.

МАРСКИРАНИ РАЗБОЈНИК ХАРА ЛЕСКОВЦЕМ Наоружан пиштољем и „кашикаром“ опљачкао две безинске пумпе

Др Драган Пјевчевић, директор Опште болнице:

Директор Опште болнице у Прибоју Драган Пјевчевић каже да је Катарина Перишић с бебом упућена у Дом здравља зато што у Општој болници нису имали педијатра.
– У Дому здравља су чекали и пошто се муж побунио, докторка му је рекла да изађе, па су се опет вратили код нас у болницу, где смо примили бебу на лечење. Дом здравља није у мојој надлежности, јер има свог директора.

(ВИДЕО) Мило Ђукановић: Срамотно понашање Срба, захтевају равноправност

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

,,ПРАВДА ЗА ДАВИДА”: ПОТРАГА ЗА ИСТИНОМ ИЛИ БОРБА ЗА ИЗБОРЕ?!

УКЛЕТИ МОСТ НА ТИСИ: Девојчица покушала да се убије на месту где је нестала Барбара Витез

Век од пробоја Солунског фронта

У тучи навијача Звезде и Партизана убијен 30-годишњак

МИРОСЛАВ ЈЕ ТЕК РОЂЕНОГ СИНА БАЦИО НИЗ ПРОВАЛИЈУ: Отац монструм ГУРНУО је бебу у смрт! Злочин какав ни НАЈБОЛЕСНИЈИ ум не би могао да смисли!

Град у Хрватској остао без 50.000 евра, уплатио новац преварантима

СТРАВИЧНО: Мигранти изазвали пожар покушавајући да се УБИЈУ, повређено 14 особа и полицајци!

ДОДИК: Иванић ПО НАЛОГУ БРИТАНСКИХ МЕНТОРА руши мостове са РУСИЈОМ И СРБИЈОМ

Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
25°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
30°
Thu