Извор: Screenshot
Друштво Србија

ВВС форсира хомосексуализам у Србији: ,,Важно је да Срби СВАКИ ДАН гледају лезбејку премијерку“

ВВС је објавио кратак пропагандни видео ,,Хомофобија у Србији" о томе какав је положај ЛГБТ пропаганде у Србији од доласка Ане Брнабић на премијерску функцију.

У кратком видео прилогу говори Горан Милетић који је један од организатора парада хомосексуалаца у Београду и истакнути геј активиста. Он се на снимку жали што у Србији постоје ,,одређени табуи“ и као примере наводи следеће: ,,Први табу су ратни злочини, никад не смете да кажете да су Срби злочинци. Други табу је онај о положају хомосексуалаца, а трећи је Русија – никад не смете да кажете да Русија није пријатељ Србије.“

Дејан Милетић говори за ВВС, извор: Screenshot

Затим се на снимку наводи лажирани статистички податак истраживања које је спровео ЦеСИД, а по ком наводно свега 48 одсто испитаника у Србији мисли да је хомосексуалност болест коју треба лечити. У реалности је проценат далеко већи – преко две трећине Срба сматра хомосексуалност болешћу. ЦеСИД иначе финансирају америчка ,,Национална задужбина за демократију“ (National Endowment for Democracy – NED) која функционише као финансијски параван ЦИА,  Фонд браће Рокфелер, британска амбасада, шведска амбасада, Европска комисија и други западни центри утицаја.

ВВС још истиче да је парада хомосексуалаца била забрањена 2011, 2012. и 2013. након што је на оној која је одржана 2010. било 150 повређених током општег бунта грађана Београда. Међутим, ВВС додаје да је прошлог месеца за премијера Србије изабрана Ана Брнабић, која је ,,прва жена на том месту и прва особа с политичке сцене која је отворено рекла да је геј“. Милетић на крају ВВС-јевог видеа констатује да је за стратегију ЛГБТ лобија у Србији ,,важно да сваки грађанин Србије сваког дана на ТВ види премијерку која је лезбејка“.

Извор: Говори Србија

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СВИ МУШКАРЦИ ЋЕ ИЋИ НА ВОЈНУ ОБУКУ! Министар Вулин објаснио зашто…

Нови пожар у Србији, руски хеликоптер креће у акцију (ВИДЕО)

РАМБО ПРЕДСЕДНИК: лидер ове земље пуца, баца ножеве и то није све! (ВИДЕО)

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Fri
30°
Sat
29°
Sun
27°
Mon