Printscreen
Политика Србија

БАНЕ ТРИФУНОВИЋ: Саша Јанковић није способан да води ниједан покрет – ЧИСТО СУМЊАМ ДА ЈЕ ОН ОПОЗИЦИЈА!

Глумац Бранислав Трифуновић, један од потписника "Апела 100", изјавио је гостујући у емисији "Зумирање" на Јутјубу да Лидер Покрета Слободних грађана Саша Јанковић није способан да води ниједан покрет и да чисто сумња да је он опозиција!

Милица Заветница ошинула по Кокану Младеновићу због блаћења српског народа

Говорећи о најновијим дешавањима у ПСГ и оптужбама које су на Јанковићев рачун изрекли истакнути чланови покрета Срђан Шкоро и Душан Теодоровић, Трифуновић је рекао:

ХОРОР НАДОМАК ПОЛИЦИЈСКЕ СТАНИЦЕ У БАТАЈНИЦИ: Девојка изодена ножем, извађена јој слезина, а све због јакне

– Ја јесам потписао „Апел 100“ али нисам желео да будем оснивач тог покрета нити да будем члан тог покрета јер сам у међувремену неке ствари, на које сам жмурио током те кампање, научио и одлучио да после више не жмурим – рекао је Трифуновић и додао:

(ВИДЕО) ЦРНА ГОРА ОВО НЕ ПАМТИ, ВЕТАР И ВОДА НОСИЛИ СВЕ ПРЕД СОБОМ! Таласи на мору огромни, а удари југа достижу 100 километара на сат!

– Не можемо више трпати ствари под тепих и не можемо жмурити на све ствари које видимо. Мислим да је тај човек, Саша Јанковић, интервјуом у једном недељнику довољно проговорио о себи, јер те људе којима се дичио у кампањи сад назива вучићевцима и гашићевцима. Мислим да ниједном реченицом није одговорио на оптужбе, односно на то шта се уствари дешава у том покрету, а ја сам то чуо са разних страна. Поразило ме је то што је те људе, који су негде доказани и међу којима има и мојих колега које јако ценим и поштујем, назвао вучићевцима и гашићевцима. То ме поразило и коначно убедило и уверило да тај човек није способан да представља никог а камоли неки покрет у опозицији и чисто сумњам да је опозиција – рекао је Трифуновић.

ОВО ЈЕ ПРАЉКОВО ОПРОШТАЈНО ПИСМО: Било је запечаћено до његове смрти, ево шта је написао

Трифуновић је истакао да је једна од ствари која му је засметала код Јанковића то што му је један од главних људи човек који је био оснивач ЈУЛ, али и многе друге:

ПРАЉАК ЈЕ ЖИВ И ЗДРАВ, СВЕ ЈЕ ИЗРЕЖИРАНО: Теорије завере о самоубиству осуђеног ратног злочинца

– Жмурили смо и на ту стварност да се користе стрељане БИА, да тај простор користи човек који се зове Саша Јанковић и да тамо седи са неким министрима из Владе. Пуно неких ситница које смо примећивали у тој кампањи… Ја сам се појавио на нека два или три митинга и било ми је довољно да видим о чему се ту ради и мислим да је учврстило моју одлуку да се апсолутно не појављујем ту… Тако да постоји ту пуно сумњи, пуно ствари који нас наводе да уствари ми питамо ко је ту уствари вучићевац!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Ево како је пао краљ синтетичких дрога

Стефан Стаменковски: Војно-техничка сарадња са Русијом је предуслов за решавање ситуације на КиМ

Дачић: Причу Тачија и Харадинаја демантовали Американци

Извор: Информер.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed