Фото: Јутјуб
Регион

Балашевић делио поклоне Хрватима за католички Божић

Ђорђе Балашевић одржао је 26. децембра, велики концерт у загребачкој Арени, а већ други дан је главна тема хрватских медија, разлог томе је што је усред концерта, током песме „Неки нови клинци“, урадио нешто што је хрватску публику задивило.

(ВИДЕО) ДРАМАТИЧАН СНИМАК ИЗ КАБИНЕ РУСКОГ ХЕЛИКОПТЕРА: Погледајте како Ноћни ловац брише са лица земље тенкове терориста!

Фото: Јутјуб

УЗНЕМИРУЈУЋИ САДРЖАЈ: Ово су брутални злочини на којима је „настало“ Косово

Будући да стих песме „Неки нови клинци“ гласи: „Тад сам добио пар мандарина и малог белог зеца“, што Балашевићеви фанови врло добро знају, Панонског морнара на сваком концерту из публике обасипају плишаним зечевима, па је он овај пут одлучио да обрне улоге и да своју омиљену хрватску публику обрадује.

ТЕЛЕФОН ЈЕ ЗАЗВОНИО У ПОЛА 3 УЈУТРО, ЧУО САМ САМО: АЛЕКСАНДРЕ, ДОЂИТЕ ШТО ПРЕ! Потресна исповест Београђанина (46) који је годинама чекао нови бубрег! Прву прилику је ПРОПУСТИО!

– Е, сад је доста! 20 година ви мене гађате зечевима, сад ћете да ми платите за све! – рекао је Балашевић, после чега су се на бини појавили музичари из његовог бенда с корпама пуним белих зечева и почели да их бацају у публику.

БОЛЕСНО! ВРТИЋ СА ЛИКОМ ПАВЕЛИЋА: Тако нешто могу да смисле само ИЗОПАЧЕНИ УСТАШКИ УМОВИ!

Зечеве је бацао и Балашевић, публика је била одушевљена, а када су сви зечеви били подељени, Балашевић је наставио песму.

КОНАЧНО СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ 3Д РЕКОНСТРУКЦИЈЕ: Несумњиво утврђено да је Јелена мртва донешена на насип!

Подсетимо, Балашевићу није ово први пут да се додворава хрватској публици, колико му је драга, и колико се поистовећује са вим народом најбоље дочарава његова изјава са наступа у Опатији 2010. године када је изјавио: „Говорим искварену верзију хрватског, тзв. српски језик“, одржао је 4. августа на 21. годишњицу злочиначке акције Олуја концерт у Пули…

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХРВАТСКИ МЕДИЈИ: Муџахедини су одсецали главе српским војницима, а Изетбеговић их је свечано постројио!

Уручени станови припадницима Војске и Министарства одбране

(ВИДЕО ДОКАЗ) АКО ПРАНГИЈА ЛАЖЕ, СНИМАК НЕ ЛАЖЕ! Јанковић би да тужи медије што су објавили „ЛАЖ“ да је био на ратишту, иако је то сам признао на РТС!

Вучић у Лебану отворио нову фабрику: Србија хоће да гледа у будућност, напред, не у старе лоповлуке

(ВИДЕО) НЛО ИЗНАД РУСИЈЕ! Спектакуларни снимак направљен изнад града Липецка!

Извор: govorisrbija.rs / telegraf.rs

Оставите коментар