Youtube
Регион

БАКИРОВА ИСПОВЕСТ ПРЕД ОДЛАЗАК СА ФУНКЦИЈЕ: Живим скромно и спремам се за одлазак на биро

Живим скромно, храним се у Председништву и све своје ручкове сам плаћам, изјавио је одлазећи председавајући Председништва Босне и Херцеговине Бакир Изетбеговић.

ХАПШЕЊА У 11 ГРАДОВА СРБИЈЕ! Пало 20 особа, оштетили буџет за милион евра! Мито, фалсификовање…Ово су злодела због којих су приведени!

Он, који је и председник бошњачке Странке демократске акције, у интервјуу за регионалну ТВ Н1 рекао је да Председништво БиХ и иначе не троши много и у прилог томе навео да ће трећину буџета за репрезентацију оставити свом наследнику.

БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА: Незапосленима 180.000 динара од државе!

„Ја лично, живим врло скромно. Храним се у Председништву, али платим све своје ручкове. За једног председника сам сиромашан човек. Имам кућу, немам аутомобил. Имам парцелу од два дулума (20 ари)“, рекао је Изетбеговић, те додао да ће се за који дан наћи на бироу рада.

(ВИДЕО) Јункер МРТАВ ПИЈАН дошао на конференцију у распарним ципелама, водили га као дете! Хит реакција Макрона када га је видео да се тетура

Он је потврдио да су грађани Босне и Херцеговине сиромашни, мада, додао је, све су мање сиромашни.

Напад на човјека, породицу, религије и материјална богатства

Као позивитно је навео да је док је он био на челу Председништва запослено 70.000 људи, и то углавном у реалном сектору, али је додао да је за смањењу незапослености допринео и одлазак људи из БиХ, што он види као највећи проблем.

ХРКАЛОВИЋ И ПОПОВИЋ ИВКОВИЋ У ДУБАИЈУ! МУП Србије изложио аргументе ПРОТИВ такозваног ,,Косова“ у Интерполу

ЈОВАНОВ: ДС и Ђилас водили Србију право у понор

(ВИДЕО) „ПОЛАКО, ЈЕ*ЕМ ТИ… МРШ, ИЗЛАЗИ!“ Црногорац инструктор вожње побеснео на кандидата! Регион подељен, неки га осуђују, неки се убијају од смеха

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) НИЈЕ СРПСКА! Сви су одушевљени серијом „Корени“, а нико не зна ЧИЈА је песма из уводне шпице!

(ФОТО) Девојчица (11) дала другарици писмо и замолила је да га не отвара пре шест сати! Узела је ранац и телефон, а онда је урадила нешто стравично!

Родитељи шокирани одлуком вероучитеља да им децу одведе на предавање осуђеног убице: Деца добила и његове књиге

СРПСКА ВОЈСКА И ПОЛИЦИЈА ДОБИЛЕ ЦРВЕНЕ ЛИНИЈЕ – По сваку цену спречити ЕГЗОДУС СРБА СА КИМ: Ванредно заседање безбедњака у Београду!

СКАНДАЛОЗНО: Хаг одлучио како ће казнити Младића због укључења у јутарњи програм!

ЛУКАЧ УПОЗОРАВА МЕКТИЋА: Гласати ПРОТИВ чланства такозваног ,,Косова“ у Интерполу!

УЖАС Мушкарац (36) ухапшен због интимне везе са ТРИНАЕСТОГОДИШЊОМ ДЕВОЈЧИЦОМ

Извор: Kurir.rs/Tanjug

Оставите коментар