Фејсбук
Регион

БАХАТИ СИН ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ: Зауставио саобраћај на магистрали и пребио возача јер га је претекао

Мате Рошчић, 27-годишњи син Јоска Рошчића, начелника Општине Башка Вода и брат ХДЗ-ове саборске посланице Драгице Рошчић, пре два дана напао је 40-годишњег Рокија Човића, кувара из Тучепа, и то после дуже јурњаве по јадранској магистрали.

„Роки је кренуо на посао у хотел где ради као кувар. У Рускамену је претекао једну „тојоту“. Возач му се прилепио, почео је да сигнализира да скрене и стане. У Медићима је стао и окренуо се назад и аутомобила га није пратио. Међутим, после га је сустигао и у Крвавици улетео испред некаквих камиона и зауставио саобраћај на магистрали. Дошао је до Рокија почео да га псује и удара по вратима. Отворио је врата и најпре га неколико пута ударио песницом у главу. Роки се бранио па му је изврнуо руку и онда га неколико пута ударио ногом у главу. Људи су у шоку гледали како га млати. Прискочио је његов пријатељ и одвукао га. Да није, ко зна шта би било с Рокијем“, испричао је његов пријатељ.

(ВИДЕО) ШИПТАРИ У ПАНИЦИ! ВОЈСКА СРБИЈЕ СА МИ-35 НА КОСОВУ ЗА 45 МИНУТА! Стиже озбиљно појачање – МОЋНИ РУСКИ ХЕЛИКОПТЕРИ!

На магистрали се у том тренутку затекла и једна медицинска сестра која је пружила прву помоћ Човићу. Пукла му је бубна опна, вилица му се расклимала…

Сусрели су се дан касније у макарској полицијској станици. Рошчић је казао да му је жао, Човић му је дао руку и загрлио га. За сад није покренуо против њега никакав поступак.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) УБИСТВО ПРЕД КАМЕРАМА: Возач је направио фаталну грешку УПЕРИО ЈЕ ПИШТОЉ У ПОЛИЦАЈЦА!

Полиција је, пак, Рошчића пријавила за прекршај чланка 6. Закона о прекршајима против јавног реда и мира. Рошчић је признао да је починио прекршај па је постигнут споразум о кривици.

ВЕЛИКА ПЛАНА НЕ ПАМТИ ОВАКВУ ТРАГЕДИЈУ: Брат и сестра умрли од туге једно за другим у само 33 дана?! Певачица умрла, њен брат се бацио под воз

Чули смо се кратко с Рошчићем. Каже да му је син пунолетан и да не одобрава овакво његово понашање.

БАШ НА ВЕЛИКИ ПЕТАК: Друштвене мреже брује о ономе што се догодило у Слагалици!

„Чуо сам да су се помирили и да су били на пићу“, казао је Рошчић старији. Тврди да није био у полицијској станици како би ургирао за сина.

БАХАТО И ЗА ПРАЗНИК, ХАОС НА БУЛЕВАРУ КОД ЦВЕТКА: Паркирао човек мечку па зауставио 15 трамваја док је са девојком пазарио на пијаци?!

Осим тога, Човићев аутомобил је претрпео штету, истргнут је ретровизор, врата су улубљена, а отказао је и подизач стакала…

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОДГОВОРИЛА НА УВРЕДЕ НАТО ДИВЉАКУШЕ: Даница Грујичић објаснила зашто је напустила емисију

(ВИДЕО) ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ?! ОБРУКАО СЕ ЗА СВА ВРЕМЕНА! Погледајте Каванијев промашај о ком бруји цела Француска!

Тим чувеног фирентинског стручњака спасава Богородицу Љевишку

(ВИДЕО) ЗСО ШТО ПРЕ: То је једини начин да Шиптари не заузму север Косова и Метохије!

ПОПОВИЋ УОЧИ ВАСКРСА: Никада нећемо продати веру за вечеру!

Извор: Курир/Индех.хр

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
25°
Sun
26°
Mon
27°
Tue
25°
Wed