Политика Србија

БАХАТИ ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ИЗ ЖУТОГ ТАБОРА ПРЕТИО СВИЛАЈАНЧКОМ ПРИВРЕДНИКУ

После обраћања јавности свилајначког привредника Славољуба Живковића и изношења проблема који има са локалном самоуправом, први човек града на Ресави Предраг Милановић, кадровик Бориса Тадића, позвао га је телефоном и упутио му претње.

ИСПОВЕСТ КОЈА ЈЕ УЗДРМАЛА СВЕТ! Коларов: Још увек могу да га чујем када склопим очи! КАПИТЕН ОБЈАСНИО АМЕРИКАНЦИМА ЗАШТО ЈЕ СРБИЈА ЗЕМЉА РАТНИКА!

Живковић је у медијима изнео урбанистички проблем јер је општина Свилајнац давањем дозволе озаконила узурпацију службеног пролаза. Он је добио дозволу да изгради стамбено пословни објекат у центру Свилајнца, а после тога отац и син Драган и Владан Милосављевић, власници фирме Нова бреза, добијају дозволу да на службеном пролазу изграде ограду и заграђују улаз у Живковићев објекат.

(ВИДЕО) ЖИВА ЖЕСТОКО ОПЕЛО ПО СЕРГЕЈУ: Па нису Миха и Муслин ЧУДАЦИ што га нису ни позвали! Нек му СТАРЛЕТЕ чувају ноге!

-После писања медија о мом урбанистичком проблему локалном самоуправом и породицом Милосављевић, која је финансирала политичку кампању Тадићевог СДС, позвао ме је телефоном Пера Милановић, председник општине. Осам минута је трајао разговор и осам минута ми је најгрубље претио, говорећи да ћу да запамтим, да ће да ми уништи посао и да ће све да употреби против мене зато што му рушим политички рејтинг.

-Рекао сам му да говорим истину, да сам уредно добио грађевинску дозволу за објекат, а да је он нелегално дозволио да Милосављевићи саграде зид на службеном пролазу. Владан Милосављевић се позива да је дао 400 хиљада евра за финансирање странке, прича Живковић.

Специјалне јединице тзв. Косова кренуле према северу КиМ

Тако изгледа репресија у режији Тадићевих људи, јер се озакоњује незаконито финансијерима странке, а приде и прети.

УХАПШЕНА ПРОСТИТУТКА КОЈА ЈЕ ШИРИЛА ХИВ ПО СРБИЈИ: Полиција пронашла мигранткињу од које је СТРЕПЕЛА СРБИЈА

-Председнику општине сам рекао да ми не прети, али ако буде наставио да прети, предузећу све правне мере и пријавићу претње. Поседујем доказ да ме је позвао и осам минута ми претио, каже Живковић.

(ФОТО) ЧУДО НА ХИЛАНДАРУ: Путеви потопљени и потпуно уништени, манастир НЕТАКНУТ!

ИСПОВЕСТ СРБИНА ЧИЈЕ СУ РОДИТЕЉЕ БРАЗИЛЦИ ТУКЛИ НА ТРИБИНАМА У МОСКВИ! Њих 10 нас је брутално напало, Срби снимали тучу уместо да помогну!

БОЛЕШТИНА НАЈМОЋНИЈЕ КРАЉЕВСКЕ ПОРОДИЦЕ: Рођен је из инцеста, био је чудовиште, спавао је само са рођакама!

Извор: govorisrbija.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun