Foto: MUP
Србија Хроника

БАЏИНОМ СИНУ ПРЕТИ 4 ГОДИНЕ РОБИЈЕ због пљачке КУЋЕ САШЕ ПОПОВИЋА! Подугнута оптужница против Војислава Стојчића!

Треће основно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против Војислава Стојчића, сина убијеног полицијског генерала Радована Стојцица Баџе, којом га терети да је у марту ове године опљачкао породичну кућу власника Гранд продукције Саше Поповића

ХЕРОЈ ЗВЕЗДИНЕ ПОБЕДЕ! Павков: Сви су ми тражили дрес, АЛИ САМ ГА ОБЕЋАО НЕКОМ ПОСЕБНОМ! Нови уговор ми ЈОШ НИЈЕ ПОНУЂЕН!

Тужилаштво је предложило суду да Стојчића осуди на казну од четири и по године затвора.

Стојчић се терети за кривично дело тешка крађа, јер је, како се наводи у оптужници, из куће однео сатове и накит који су комисионим вештачењем процењени на 12.613.800,00 динара.

ДА СУТРА УМРЕМ БИО БИХ СРЕЋАН… Навијачи Ливерпула ће цео живот памтити Маракану!

Поповић и његова супруга Сузана сведочили су почетком септембра у истрази која је спроведена против Стојчића, а власник Гранда је након тога тужилаштву доставио спецификацију украдених сатова са одштетним захтевом од 142.000 евра.

ЦРНИ ГРУЈА ИЗВРШИО САМОУБИСТВО: Грујовић скочио са терасе у Ђушиној, био је у Кекиној групи, а судило му се и за пљачку поште 2006.

Стојчић се терети да је 8. марта прескочио ограду висине око 2,5 метара и ушао у двориште, а потом и у кућу Поповића која је била откључана и у којој у том тренутку није било никога.

Потом се попео се на спрат куће и извршио преметачину спаваће собе одакле је, према оптужници, однео златни накит, дукате, као и осам мушких ручних сатова и један женски.

Стојчић је ухапшен 16. августа и од тада се налази у притвору због опасности да би у кратком року могао да понови кривично дело, имајуци у виду да је и раније осуђиван.

„БОЉЕ ШТО СЕ ОВАКО ЗАВРШИЛО“ Беби која је уплала у канту са фарбом радило само 10 одсто мозга, рођак открио све детаље!

Тужилаштво је и у оптужници предложило да му се притвор продужи по истом основу.

НЕ ПЛАЧЕМО ЈЕР ТО НЕ ВАЉА! Породица Дарка Лазића и вереница Марина ЗАБРИНУТИ чекају крај операције: ДАЋЕ БОГ да све добро прође!

Он је на саслушању негирао пљацку код Поповића и тужиоцу рекао да му је „све наместила полиција због оца“ и да су му докази подметнути.

Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
25°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
30°
Thu