Информер.рс
Србија Хроника

БАБА И ДЕДА СВЕШТЕНИКА УХАПШЕНОГ С ДРОГОМ У ШОКУ: Кажу да је нарко-поп, А ОН НЕМА НИ ЗА СТРУЈУ!

Наш унук Стефан је скроман свештеник и породичан човек, живи у нашој кући и помажемо му чак и рачуне да плати. Не можемо да схватимо откуд дрога код њега, очајни су Милан и Мирјана Антић из Крушевца.

Нашег унука Стефана називају нарко-попом, а он није имао пара чак ни рачуне да плати. Живи скромно у нашој кући са женом и две ћерке. Не можемо да схватимо откуд дрога код њега… Од шока по цео дан плачемо, причају Милан и Мирјана Антић из Крушевца, чији је унук, свештеник Стефан Митровић (26), ухапшен у понедељак увече у Врњачкој Бањи са око 100 грама марихуане и амфетамина.

Вучић: Отворили су Пандорину кутију. Морам да изађем пред наш народ

Милан прича да је његов унук одрастао код њега након што су се Стефанови родитељи развели и одселили у Америку.

– Увек је био миран и повучен. Никада није ишао у кафане, да би тамо упознао неке проблематичне људе, а ни овде у мојој кући, где живи са женом и две ћеркице, никога није доводио, нити му је ко долазио – прича Милан.

Покушавајући да схвати откуд његовом унуку дрога, Милан оставља могућност да је Стефан у понедељак увече, пре хапшења, неког повезао и да му је тај можда подметнуо марихуану и амфетамин испод сувозачког седишта кад је видео полицију.

– Међутим, буни ме откуд онда у Стефановој соби вагица за прецизно мерење, коју је полиција нашла приликом претреса… Опет кажем, унук ми је наиван, можда је то чувао за неког… Стефан је сваке вечери из Велике Дренове, после службе, долазио овде кући. Седели би, причали би, али никада нисам приметио да је нешто пио, а камоли да конзумира дрогу. Али полиција каже да му је извршена анализа крви и да је био позитиван на наркотике. То ме највише мучи… Покушавам да схватим, можда му је то било први пут… Не могу да верујем, у шоку сам, очајан – јадао се Милан, па је лице покрио рукама и заплакао.

(ФОТО) ОРУЖАНА ПЉАЧКА У ВОЈВОДЕ СТЕПЕ, ПОТЕРА У ТОКУ: Маскирани разбојник опљачкао банку на Вождовцу и однео ПОЛА МИЛИОНА! Све је било готово за МИНУТ

У потпуном шоку је и Стефанова бака Мирјана.

– Кад је дошла полиција и рекла да је мој Стефан ухапшен, и кад су затим нашли и ту вагицу, занемела сам. Питам се како, чије је то… Шта се ово дешава? Пратимо вести и не можемо чудом да се начудимо. Причали смо са Стефановом женом Тијаном, ни она не може да поверује. Она је после претреса куће са децом отишла код родитеља у насеље Баре… – прича Мирјана.

Стефан, каже она, има брата у Крушевцу. Ишао је у ОШ „Доситеј Обрадовић“, био је примеран ђак, а затим је студирао на Богословском факултету у Београду. Становао је у интернату, а онда се вратио и започео прву службу у Здравињу, одакле је пре шест месеци прешао у парохију у Великом Дренову.

– Одмалена је био побожан. Слави Светог Стефана, а много воли Црвену звезду – прича деда Милан, показујући нам Стефанову собу.

(ВИДЕО) ЗАСТРАШУЈУЋИ ПРИЗОРИ: Континент је већ почео да се цепа на два дела и то много брже него што су сви мислили!

– Увек је био савестан свештеник и вршио је службу строго по протоколу, па је поједине мештане, којима је освећивао водицу, то нервирало. Говорили су му: „Скрати мало, попе!“, а он није хтео. Док је Стефан вршио црквену службу, супруга му је била у црквеном хору. Имају само неки половни ауто. Били су скромни, никада се нису жалили да оскудевају, а оскудевали су! Недавно ми се Стефан пожалио да не може да плати дуг за струју и то сам ја одмах подмирио. Колико знам, никаквих дугова није имао да би био приморан да шверцује дрогу – наводи Милан.

Полицајцима нудио чоколаду да га не ухапсе

Попа Стефана Митровића полиција је пратила три месеца пре него што је у понедељак ухапшен с дрогом у Врњачкој Бањи. Приликом претреса његовог аутомобила био је нервозан, молио је полицајце да га пусте говорећи им да је он обичан свештеник, па им је чак нудио и чоколаде како би их одобровољио!Међутим, полицајци су то одбили и убрзо испод седишта пронашли два пакетића дроге, каже наш извор.

ТАЈНА ПОСЛЕДЊЕ ЈЕЛЕНИНЕ ПОРУКЕ: Певачица је у 16.43 последњи СМС пред смрт послала власнику ОВОГ БРОЈА телефона

– Он је пре хапшења три месеца праћен. Сарађивао је са једном крушевачком групом која се бави продајом дроге и оружја. Та група је веома опрезна и тешко прихвата нове сараднике. Знамо да је свештеник лично носио дрогу код купаца, на адресу. Тако је било и када је ухапшен. Добио је поруку у којој су били врста и количина наркотика и адреса где треба да буде испоручена. Кренуо је својим колима да се нађе са купцем и полиција га је пресрела код једне бензинске пумпе у Врњачкој Бањи – наводи наш извор.

Свештеник Стефан на саслушању није открио много о наркотицима који су нађени у његовој „опел астри“. Одређен му је притвор до 30 дана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

САМО БАХАТО! МИНИСТАРКА СЕ ОПАСНО ПОНОВИЛА: Зорана Михајловић добила нови ауди А6 ОД 62.000 ЕВРА!

КАНАЂАНИ ВИШЕ НЕМАЈУ НИ ОЦА, НИ МАЈКУ: Строго забрањено да их званично тако ословљавају! Ево како треба да их зову!

(ВИДЕО) БИО ЈЕ И ОСТАО НАЈВЕЋИ ЧУДОТВОРАЦ У КОПАЧКАМА: Ово је магија коју је могао да изведе само Роналдињо!

Извор: Информер.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri