Printscreen
Европа Свет

АЗИЛАНТИ, ИДЕТЕ ИЗ ЕУ У СРБИЈУ! ДАНСКА ДЕПОРТУЈЕ МИГРАНТЕ – Тајни планови за Балканске кампове?!

Данске новине Б.Т. објавиле су текст у којем тврде да ће мигранти којима је одбијен азил у некој од западноевроспких земаља бити пребачене у прихватне центре изван Европске уније, највероватније у неку од балканских земаља, међу којима се спомиње и Србија.

Ово је иначе предлог Данске народне партије, иначе националистичке десничарске странке на чијем се челу налази Кристијан Тулесен Дал.

ИЗА КУЛИСА ПРИШТИНСКЕ БОРБЕ ЗА ВЛАСТ РАТУЈУ И ОБАВЕШТАЈНЕ СЛУЖБЕ: Под чијом контролом су Тачи, Весељи и Харадинај?

Министарка за емиграцију Ингер Стојберг је изјавила да таква ствар није у плану, већ да Данска и Аустрија припремају таједнички избеглички камп на чијем пројекту се ради од пролећа 2018.

ВЕШАЛА НА ПРОТЕСТУ ПОДЕЛИЛА ОПОЗИЦИОНАРЕ! Ного: Немам ништа са Ђиласовим Савезом

Она каже да је Аустрија, која такође има великих проблема са мигрантима и азилантима, идеалан партнер Данској у оваквим пројектима.

Међутим, Б.Т. пише да је влада у Данској спремила нешто много више од заједничког центра са Аустријом и да је у питању план који крши основна људска права.

НОВИ РАСКОЛ У ОПОЗИЦИЈИ! Оптужују једни друге за тајну сарадњу са Вучићем!

– Уколико, из неког разлога, нисмо у могућности да те људе вратимо у земље из којих су дошли, требало би их сместити у избегличке центре изван Европске уније. Ту треба да остану све док се добровољно или под присилом не врате кући. Ови центри треба да буду сигнал свим људима који желе да напусте своју земљу како би тражили нове и боље услове за живот у Европи да одмах одустану од те идеје, јер ће бити враћени кући по кратком поступку – наводи се у документу Министра спољних послова Данске из прошле године, а преноси га Б.Т.

ОВО ЈОШ НИЈЕ ВИЂЕНО! Ново руско оружје ИЗАЗИВА ХАЛУЦИНАЦИЈЕ, ЗАСЛЕПЉУЈЕ НЕПРИЈАТЕЉА, а није смртоносно!

Иако из министрарства за новине нису хтели да потврде аутентичност овог документа, новинари листа Б.Т. тврде да већ постоји и план у које земље би се трансферисали мигранти. Као главни кандидати спомињу се БИХ, Црна Гора, Србија, тзв. Косово, Албанија и Македонија.

АМЕРИ, ОВО СТЕ САД УРАДИЛИ И НИКАД ВИШЕ: Кина љута због ратних бродова САД близу њених острва!

Према информацијама листа, Србија је прва на листи балканских земаља где би овакви центри били отворени.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕМАЧКИ СУДИЈА ОДБИО ДА СРБЕ ОСУДИ ЗА ГЕНОЦИД, МОРАО ДА НАПУСТИ ХАШКИ ТРИБУНАЛ: САД прете свима у Хагу који не раде за њих!

МАМА, НЕКО ХОЋЕ ДА МЕ УБИЈЕ: Позвала мајку у паници, па неколико дана касније нађена мртва у ЦРВЕНОМ КОВЧЕГУ поред пута! МИСТЕРИОЗНА СМРТ!

(ВИДЕО) ЈА САМ ОДЛИЧНО, ЈА САМ МЕГАЦАР! Ово су прве речи Дее Ђурђевић после ЈЕЗИВЕ саобраћајке и ТЕШКЕ операције! НАЈЕЖИЋЕТЕ СЕ!

(ВИДЕО) ДОЊЕЦК НА НОГАМА – УКРАЈИНА ПРЕБАЦИЛА У ДОНБАС САМОХОДНЕ ТОПОВЕ: Порошенко кренуо на Русе са девет „Пиона“!

(ВИДЕО) ШОК! Напад на ватерполисте Звезде организовао СЕСТРИЋ ГОРАНА ИВАНИШЕВИЋА?!

Еспресо

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
20°
Sun
21°
Mon
16°
Tue
21°
Wed