Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук)
Србија Хроника

(АУДИО) НЕНАД ШИПКА СЕ ОГЛАСИО ПОСЛЕ БРУТАЛНИХ ОПТУЖБИ МУЖА УБИЈЕНЕ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Зоран хоће да скрене пажњу са нових доказа о убиству!

Поводом писања једног дневног листа како је Зоран Марјановић узнемирен због тешких речи које је форензичар Ненад Шипка изнео на рачун покојне Јелене, огласио се саопштењем судски вештак мр Неџмедин Мехметај, кога је лично Шипка овластио да говори у његово име

НАЈПРЉАВИЈА ПРОВОКАЦИЈА АЗЕМА ВЛАСИЈА: Србија је крива за Велики рат, А САМО СЕ ШЛЕПОВАЛА УЗ СИЛЕ ПОБЕДНИЦЕ!

Поводом натписа у појединим дневним новинама о дешавању на борчанском гробљу Збег, а у којима се спомиње директор ЦФИ доо Нови Сад Ненад Шипка, овлашћен од њега, изјављујем следеће:

„Као бивши високи официр милиције, помоћник команданта за КиМ за јавну безбедност, посаветовао сам Ненада Шипку да се обрати МУП РС, јер је очигледно да му је угрожена лична безбедност.

ДРАМА НА НОВОМ БЕОГРАДУ Попречили му пут из чиста мира, бесомучно га претукли и украли му возило

Ненад Шипка је поступио по мом савету и обратио се надлежним органима МУП РС. По овлашћењу Ненада Шипке, изјављујем да он са гнушањем одбија било какав коментар и разговор на садржину натписа објављених у дневним новинама, а поводом наводних његових изјава о покојној Јелени Крсмановић Марјановић. Такође, са гнушањем одбија и било какав коментар о наводном недоличном понашању према особи Тањи Б. Разлог је што су то све неистине.

Као део тима, упознат сам са свим активностима које је ЦФИ доо Нови Сад вршио приликом видео реконструкције убиства Јелене Крсмановић Марјановић. Упознат сам и ко је особа Тања Б.

(ФОТО) МАКИЦЕ, АНЂЕЛЕ НАШ, ОБАСЈАЈ НАМ ОВУ НОЋ: Родитељи и сестра потресним речима опростили се о Марије Ћурчић (25), а питање њене бакице ће вам СЛОМИТИ СРЦЕ

Целокупна оркестрирана кампања која се повела од стране Зорана Марјановића и Тање Б, усмерена је на скретање пажње са чињенице да је у разговору са Ненадом Шипком, осумњичени за убиство своје супруге, Зоран Марјановић, дозволио могућност да његова супруга Јелена Крсмановић Марјановић ударце који су у крајњој линији и довели до њене смрти, није задобила на тлу насипа и у води канала.

Ту његову изјаву су читаоци могли да чују на интернет порталима дневних листова.Та информација у многоме мења чињенично стање, те је наступила очигледна нервоза у породици Марјановић, а она је исказана кроз разне изјаве које су чланови те породице изнели у средствима јавног информисања против директора ЦФИ доо Нови Сад, Ненада Шипке.

ОН МИСЛИ ДА МОЖЕ ДА ИЗЛЕЧИ ДАРКА: Мистериозни ИСЦЕЛИТЕЉ појавио се у Земунској болници и нуди да бројевима ПОДИГНЕ ЛАЗИЋА НА НОГЕ!

Ко је имао прилику да чује разговор Ненада Шипке и Зорана Марјановића, који је изворно снимљен, могао је да чује да ни једном речју Ненад Шипка није ништа ружно ни инсинуирајуће рекао о Зорану Марјановићу. Ненад Шипка је чак изјавио да верује да је Зорану искрено стало да се убица његове супруге Јелене Крсмановић Марјановић пронађе.

Натписи у данашњим новинама сасвим демантују речи Зорана Марјановића које се веома јасно могу чути на снимку.

Приликом једног службеног путовања са Ненадом Шипком и још једним сарадником ЦФИ доо Нови Сад, посетили смо клијента Теодору Крсмановић и њену породицу у Рашкој. Лично сам се уверио које поштовање постоји између те породице и Ненада Шипке. Из тог поштовања, Ненад Шипка је неколико пута посетио гроб Јелене Крсмановић Марјановић, да у име породице Крсмановић, која је километрима далеко, упали свеће на гробу Јеленине мајке и оца, као и на Јеленином гробу. Свака друга инсинуација о некрофилији је само плод болесног мозга онога ко тако тврди.

И за крај: Ненада Шипку и цео тим ЦФИ доо Нови Сад краси једна особина: изузетно нам је стало да предмет доведемо до краја, по могућношћу са позитивним исходом по клијента“, написао је бивши високи официр, Неџмедин Мехметај.

У прилогу је достављен снимљени материјал, који доказује да је Ненад Шипка позван у раним јутарњим сатима (око 04.00) од стране Тање Б.

Мехметај посебно наглашава да се обрати пажња на стање Тање Б. приликом разговора. Та особа инкриминише директора ЦФИ доо Нови Сад.

ОВАКО СУ УСТАШЕ КЛАЛЕ СРБЕ: Газили смо по живој и мртвој деци, а онда су узели бебу и ударили је о зид… Није се више померила

„НИСАМ МОГАО ДА МУ КУМУЈЕМ, САДА ГА ИСПРАЋАМ НА ВЕЧНИ ПОЧИНАК“ Несуђени кум погинулог у Ресавској не може да се помири са Славишином смрћу!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Америчка коалиција користила у Сирији касетне бомбе

ЋЕРКА СУЗАНЕ МАНЧИЋ УДАЛА СЕ ЗА 20 ГОДИНА СТАРИЈЕГ МИЛИОНЕРА Ипак јој луксуз није довољан, лије сузе због ОВОГА!

Абе: Јапан и Русија ће закључити мировни споразум

СРПКИЊА КОЈА ЈЕ ПОТРЕСАЛА ЕВРОПУ ПЉАЧКАМА: Пинк Пантер као организација не постоји! А ево како се изводе ВИН-ВИН ПЉАЧКЕ, у којима нико није оштећен!

Македонија тражи од Мађарске изручење Груевског

informer.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
29°
Sat