facebook.com/instagram.com/printscreen
Друштво Србија

Атрактивне девојке на црним листама: Због веза са опасним момцима из подземља, ове лепотице заустављају и депортују са граничних прелаза

Подгоричанка Николија Нина Лачевић (26), која је са београдског аеродрома депортована назад у Црну Гору, последња је у низу атрактивних девојака које су се због криминалних радњи или веза са поџемљем нашле на списку безбедносно интересантних особа којима је забрањен улазак у Србију.

Такви спискови сачињавају се и проширују у складу са Законом о странцима, према ком се може забранити улазак у нашу земљу страним држављанима у циљу заштите јавног поретка или безбедности Србије и њених грађана. Они су тајни, па чак ни особе које се на њему налазе, не знају да им је улазак забрањен, све док не предају своја документа на пасошкој контроли.

МИРЈАНА КАРАНОВИЋ: ЈА САМ ЈУГОСЛОВЕНКА, А НЕ СРПКИЊА!

То се догодило са Николијом Лачевић на београдском аеродрому „Никола Тесла“. Она је из Подгорице слетела у Београд да би се, како су медији навели, састала са контроверзним хрватским бизнисменом Сукијем. Међутим, приликом контроле, одузета су јој документа и она је депортована назад у Подгорицу. Пасош јој је потом враћен.

Николија Нина Лачевић је од раније позната полицији као чланица такозване „женске банде“ која је једно време харала Подгорицом. Група девојака, међу којима је била и Николија, добила је на популарности када се у јавности појавио снимак на ком „женска банда“ малтретира девојку, а према писању појединих медија, привођена је за поседовање дроге и крађе.

ИСПОВЕСТ БИВШЕ ЧЛАНИЦЕ ДВЕРИ: Лично је Бошко наредио да ме пребију! Бесан је викао: Очекуј посету, кад идеш улицом, почни да се осврћеш!

Сораји забрањен улазак у Србију

Да су атрактивне девојке постале предмет истрага овдашње али и црногорске полиције, постало је јасно када је у јуну српска старлета Сораја Вучелић враћена са границе.

Због веза са црногорским и српским поџемљем, како љубавних тако и пословних, класификује се као безбедносно интересантна особа због чега јој је улазак у Србију забрањен. Сораја је била у вези са хакером Милошем Чујовићем и посећивала га је у затвору у Спужу, што је црногорска полиција сматрала разлогом паљења њеног џипа.

Полиција је учесницу ријалитија „Велики Брат“ више пута приводила на информативне разговоре, а нашла се и у средишту истраге о убиству Армина – Муша Османагића са којим се састала непосредно пре него што је ликвидиран у Бару.

ХАРАДИНАЈ СЕ ОПЕТ БАХАТИ И ПРЕТИ: Американци би бранили Косово од Србије!

Тамара Ђурић не сме у Црну Гору

instagram.com/tamarastar89

Како се сукоби кланова који владају поџемљем дешавају на релацији Србија – Црна Гора, све је више девојака којима је забрањен улазак у Црну Гору, из истих разлога.

ДЕЈАН БЕРИЋ: После ове Путинове изјаве Украјинци су одлучили да се рата играју сами са собом

Наиме, учесница ријалитија и добра другарица Сораје Вучелић, Тамара Ђурић, наишла је на исту забрану летос и то, како је навела, због блиског односа са старлетом.

Ипак, не треба заборавити да је она сведочила убиству Луке Радуловића у кафани „Испод моста“ када му је непознати нападач пришао и упуцао Радуловића, те да су се њих двоје, ако је судећи по фотографијама које су објављивали, учестало дружили.

Поједини медији су писали и да је у љубавној вези са високорангираним чланом црногорског клана, за ког се сумња да је побегао из Црне Горе, неко време боравио у Београду, па потом нестао.

„Сарађујем са мафијом“

instagram.com/ana_korac

На листи људи којима је забрањен улаз у Црну Гору нашло се име још једне силиконске учеснице ријалитија, Ане Кораћ.

(ВИДЕО) ОТАЦ САЗНАО ДА ЊЕГОВА ЋЕРКА МАЛТРЕТИРА ДРУГУ ДЕЦУ: О његовој КАЗНИ бруји цео свет – да ли је ово оправдано?

Њој је летос онемогућено да на подгоричком аеродрому прође пасошку контролу, а како је рекла медијима, разлог је тај што „сарађује са мафијом“. Ана је тада испричала и да јој није јасно „у ком филму они живе“ и да се према њој понашају „као да је неки криминалац“.

Као разлог њене поседе Црној Гори навела је виђање са Сорајом Вучелић, којој је, подсетимо, забрањен улазак у Србију.

Судећи по све већем броју забрана уласка у Србију али и Црну Гору, у центру којих су у последње време српске „лепотице“, старлете, учеснице ријалитија, јасно је да се црногорски и српски списак забрањених проширује готово истовремено.

Када је реч о томе колико дуго се нечије име може задржати на оваквој листи, јасно је да је ствар индивидуална. Да ли повремено или доживотно одлучује сам државни врх обе земље, а као што нису били обавештавани о томе да се налазе на списку, неће бити ни о томе да су са њега скинути.

Криминолог: Нико од тих жена није случајно на списку

ОЗБИЉАН СУКОБ НА ПОМОЛУ! УКРАЈИНСКА ВОЈСКА: Поново шаљемо војне бродове кроз Керчки мореуз!

Криминолог Добривоје Радовановић рекао је да је блискост старлета и криминалаца није никаква новост и да је то супкултура криминала, а онда и шунда, створена још у бившим југословенским републикама.

– Те даме често служе за пренос информација, за договоре, за откривање трагова или кретања појединих људи који су замишљени као будуће жртве. Неке су чак и непосредне сараднице организованих нарко-банди, тако да држава има право да их стави на листу непожељних особа чак и када нису кривично гоњене. Сигурно је да се то не ради напамет, већ да постоје оперативни подаци на основу којих се изричу такве мере – каже Радовановић и наводи да се, што се тиче служба безбедности, ништа не ради без разлога.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ципрас: Без Русије нема ни безбедности, ни међународних иницијатива

ВЕЛИМИР ИЛИЋ ПРОЗВАО БОШКА ОБРАДОВИЋА: Он је насилник и фашиста! Исповест Ђорђевићеве подсетила ме на све што је моја породица преживела од Обрадовића!

(ВИДЕО) ЦЕЛА СРБИЈА ПЛАЧЕ ЗБОГ ОВОГ ВИДЕА НА ФЕЈСБУКУ! МАМА, ВОЛИМ ТЕ: Нађина мајка објавила потресни снимак из болнице који је тек јутрос видела! РАСТАВЉАМ СЕ ОД ЖИВОТА

Пуцај, на сваки шум! Одлука Украјине која би могла да изазове озбиљан сукоб

СКАНДАЛ И ДАЉЕ ТРЕСЕ БОР: Тужилаштво покренуло поступак против заменика градоначелника који се љубио са малолетницом

ЧЕПУРИН У ЛОЗНИЦИ, НА ГУЧЕВУ И ТРШИЋУ: Хвала вам, браћо Срби!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
24°
Fri
24°
Sat
26°
Sun
30°
Mon