Извор: instagram
Друштво Србија

Арогантна деца познатих – бахати син Драгана Бјелогрлића

Деца познатих личности изразито често постају жртве славе коју су постигли њихови родитељи, а такав начин живота одвлачи их у разноврсне пороке који су редовно праћени упадљиво арогантним и бахатим понашањем. У овај опис се, између осталих, уклапа и син Драгана Бјелогрлића, Алексеј.

Аутор: Љубомир Милошевић

Како можемо сазнати са његовог Инстаграм профила, Алексеј редовно крстари београдским сплавовима ноторним по криминалу, разврату и продаји великих количина дроге. Пошто Драганов син има тек 16 година па законски ни не би смео да уђе на поменуте сплавове на којима проводи дане, несумњиво је да у овом случају постоји примена двоструких аршина – једне норме важе за ,,обичан свет“, а друге за самозвану ,,елиту“.  Алексеј је тога свестан, а грађански политички профил његове куће резултовао је да он већ као малолетник дели људе на ,,буржује“ и ,,стоку“. Узгред, Алексеј се хвали и великим количинама алкохола које конзумира на сплавовима за одрасле, што је такође противзаконито за једног малолетника.

Али све то није ништа у поређењу са агресивним и бахатим понашањем које Алексеј примењује према својим вршњацима, па и старијима, о чему сазнајемо из поузданих извора. Он је у више наврата имао вербалне конфронтације са вршњацима из одељења, али и наставницима којима је често претио просветним инспекцијама и тужбама када му дају заслужено ниске оцене. Неколико пута је након интензивних претњи долазило и до физичких настраја на друге ђаке и наношења лакших телесних повреда. Наравно, након свега тога Алексеј је пролазио некажњен. Како нам кажу, Алексеј у таквим приликама као омиљену користи реченицу ,,знаш ли ти ко је мој тата”.

Свој арогантни став о недодирљивости и о томе како му ,,сиротиња не може ништа”, како то и сам има обичај да каже, не мења. Он, као и многа друга деца познатих личности у Србији, наносе штету српском друштву гурањем истог у кастински модел устројства. Време ће показати да ли ће наше друштво умети да овакве облике друштвене патологије осуди и превазиђе или ће међуљудска солидарност, која је кроз целу историју карактерисала српски народ, бити неповратно изгубљена под стопама неиживљених скоројевића.

Извор: Говори Србија

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Сутра први лет на линији Београд–Пекинг

Пленковић осудио спаљивање „Новости“

ДЕТАЉИ ХОРОРА НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Вратио се са детоксикације на ВМА, ЗГРАБИО КРИГЛУ, КРВНИЧКИ ЖЕНУ УДАРИО У ГЛАВУ и поломио јој лобању!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
18°
Sat
19°
Sun
17°
Mon
11°
Tue