Фото: inserbia.inf
Политика Србија

АПСУРДНО: ВУЧИЋ НАПАДА БИВШЕ, А ЦЕО ДОС МУ СЕДИ У ВЛАДИ!?!

Вучић напада "Досманлије", а чланови ДОС-а му седе у Влади!

Председник Србије и уједно највеће странке, Александар Вучић, неретко у својим драматичним иступима напада, рекло би се потпуно оправдано и чињенично, бившу власт, односно „Досманлије“ за огромне пропусте, грешке и лоповлуке! Међутим, чињеница је да је он пригрлио скоро све бивше чланице ДОС-а и увукао их у Владу или друге облике власти!

(ВИДЕО) БИВШИ ПИЛОТ ЦИА: На Месецу живи 250 милиона становника, а на Земљу шаљу људе по казни!

Простом анализом, од 18 основних чинилаца ДОС-а, на политичкој мапи нема више Лиге за Шумадију, чији је оснивач Бранислав Ковачевић умро, Демократског центра, као и странке генерала Перишића (Покрет за демократску Србију) и Нове демократије Душана Михајловића.

(ВИДЕО/ФОТО) ОВАКО ХАПСИ СРПСКА ПОЛИЦИЈА, ВЕЛИКА АКЦИЈА У ВИШЕ ГРАДОВА СРБИЈЕ: Боси и у гаћама привођени у станицу, 41 пао због дроге, заплењене велике количине наркотика

Неке странке (ГСС, СДУ) утопиле су се у ЛДП, а званично не постоји ни Г17+ који је наводно ишчезао са политичке мапе. Међутим, управо кадрови те партије, пре свега „гробар српске економије“ Млађан Динкић као саветник и лице из сенке, а онда и Зорана Михајловић, прозападно оријентисана министарка делови су врхушке власти! Министарску фотељу дуго је, док му нису порасли апетити, дужио и новопечени опозиционар Велимир Илић (Нова Србија), а владајућа већина немогућа је без вечитих прилепака, Савеза војвођанских мађара и Расима Љајића, који су били стандардни део ДОС-а.

ВУЧИЋУ, ШТО ГА ТРПИШ: ПОСЛАНИК НАПРЕДЊАКА ГОРИ ОД ЈЕЛЕНЕ МИЛИЋ!!!

Званично у власти, осим у Новом Саду, није ЛСВ Ненада Чанка, али је приметно да он не критикује власт превише, док фотографије потврђују да му је СНС братски помогао у скупљању потписа за претходне изборе. Увек близак власти је и Небојша Човић, који се овога пута задовољио руковођењем КК Црвена Звезда, иза које су стале бројне државне фирме, очигледно по директиви. Остаци Демократске странке наводно делују опозиционо, али њихови некада истакнути прваци, попту Горана Весића или Јелене Триван спадају у ужи круг сарадника председника. У кохабитацију са властима није улазио ДСС, али су и бројни њихови кадрови, поготово они руководећи, радо прихваћени и лепо удомљени у напредњачком јату: Миленко Јованов је потпредседник партије, Андреја Младеновић (самостални ДСС) се високо котира, а Драган Шормаз води односе са НАТО пактом.

ВУЛИН ОДГОВОРИО СКОТУ: Не знам разумног дипломату који мисли да је Србија колонија!

Када се на све ово дода чињеница да је Горан Свилановић отворено подржао кандидатуру Вучића, а да је овај тврдио да је Ђиласу нудио место у Влади, јасно је да је цео ДОС, против ког се наводно боре напредњаци, сада у СНС-у!

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОБЈАСНИО МАМИНИМ СИНОВИМА: ДОКТОР САМ НАУКА, АЛИ ОДЛАЗАК ИЗ СРБИЈЕ ЈЕ ИЗДАЈА!

Без притвора за Дудаковића

(ФОТО) 20 добро скривених тајни које је Дизни свих ових година крио од нас у нашим омиљеним цртаћима! Ово је да не поверујеш!

КОЛИНДА ДАНАС СЛАВИ 50. РОЂЕНДАН, Шешељ спремио посебан поклон!

ЕУ спрема „троструки удар“ на Америку

(ВИДЕО) МАТИЈА У СВОМ СТИЛУ О СРБИЈИ И ЦРНОЈ ГОРИ: „Што вековима није могло силом, у наше време је могло са Милом“

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
22°
Mon
22°
Tue
22°
Wed
18°
Thu