Wikipedia
Политика Србија

Антић и Марковић са грађанима Великих Црљена

Александар Антић, кандидат за градоначелника Београда листе Ивица Дачић СПС-ЈС Драган Марковић Палма, и председник Јединствене Србије, Драган Марковић Палма, говорили су на предизборном скупу у Великим Црљенима, где су најавили низ мера намењених угроженим категоријама.

ПОНИЖЕЊЕ СРБИЈЕ И СРПСКИХ ЖРТАВА! Заветници реаговали на скандалозну фотографију Брнабићке и Харадинаја!

„Ми ћемо се показати на делу спроводећи нашу политику, чији је кључ социјални програм. Читав низ конкретних мера које су намењене угроженим категоријама становништва, почев од субвенција за комуналне услуге, грејање и јавни превоз, преко финансијске подршке незапосленим трудницама и породиљама, које морају осетити подршку друштва“, рекао је Антић.

Наравно, казао је, не смемо заборавити наше најстарије суграђане за које ћемо спроводити пројекте подршке као што је идеја „Нисте сами“ и „Паник тастери“ па све до унапређења иницијативе „сениор картице“, коју треба употпунити новим конкретним погодностима за најстарије и пензионере.

„За дом спремни“ може понекад, петокрака није спорна

Антић је додао да „брига о рањивим групама становништва, није само наша цивилизацијска обавеза већ је то пре свега део наше борбе да створимо хуманије и боље друштво у коме ће солидарност бити део наше стварности“.

„Наша коалиција има најбољи и видљив програм, а то је борба против беле куге, децентрализација и домаћинско понашање према буџету. Борићемо се да се из буџета града Београда помаже породицама са више деце, пензионерима и људима који су болесни“, рекао је Марковић.

ЧЕДА СЕ УПЛАШИО МИЛИЦЕ ЂУРЂЕВИЋ: Није се појавио на ТВ дуелу!

Он се, казао је, залаже да се Лазаревац одвоји од Београда и да буде самостална општина.

„А док се то не деси треба више пара да се из београдског буџета издвоји за Лазаревац, јер ви немате никакве везе са Београдом, сем регистрских таблица, и треба да трошите своје паре“, казао је Марковић Лазаревчанима.

Интерпол брутално ударио на Србију – Београд хитно одговорио


РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Они су нас избацили из сале, а ми ћемо њих збацити са власти!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путиново обраћање — Почетак нове епохе у свету

(ВИДЕО) ПОМОЗИ БОЖЕ, ДА УЗМЕМО ЗЛАТО! Руси служили литургију и гледали – хокеј!

Најновије руско оружје је одговор, а не трка у наоружању

НЕСРЕЋA КОД ПЕЋИНАЦА: Настрадао 16-годишњак

Извор: РТС

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu