Sputnik/ Michael Klimentyev
Русија Свет

Анкете показују сигурну победу Путина на изборима

Нема сумње да ће грађани Русије на предстојећим изборима у недељу поново одабрати актуелног председника Владимира Путина, показују најновије анкете у којима он има 80 одсто подршке грађана.

ЂИНЂИЂЕВ КУМ ПРОГОВОРИО И СВЕ ОТКРИО: „Ђинђић нас је водио у лоповлук! Ево ко је из ДОС-а највише крао!“

Нема сумње да ће грађани Русије на предстојећим изборима у недељу поново одабрати актуелног председника Владимира Путина, показују најновије анкете у којима он има 80 одсто подршке грађана, јавља АП.

 Међутим, како наводи агенција, Кремљ је забринут због апатичности гласача, те се због тога Путин појављује међу грађанима покушавајући да допре до њих широм државе.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ТУЧЕ НАВИЈАЧА КОД ХРАМА СВЕТОГ САВЕ: У масовном обрачуну коришћене бакље, мотке, каменице…

Америчка агенција пратила је руског председника током његове кампање док је путовао у Нижњи Тагил, где се налази компанија „Уралвагонзавод“, највећи произвођач тенкова у свету, која такође производи вагоне.

АП наводи да се Путин концентрисао на потребу да се модернизују индустрије државе, да се пружи подршка иновативним технологијама и да се појачају способности радне снаге.

„Потребни су нам људи са новим знањима, свежим приступима, људио који су спрени на нове изазове“, рекао је он на форуму младих радника.

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ ЛАЗАНСКОГ: НАТО планира да нас уништи!

Он је указао и на историју његове породице, наводећи да је и његов отац радио у фабрици на изради вагона и да је био поносан на свој посао.

Радници су, како се наводи, упитали за будућност тешких индустрија и за стручне обуке, а Путин је рекао да ће влада спонзорисати напоре да се прошире прилике за стручне обуке и савладавање нових вештина.

НОВО ОТКРИЋЕ: МАРЈАНОВИЋИ ЗЛОЧИН ИСПЛАНИРАЛИ ДО ТАНЧИНА? Јелену напали испред мајчине куће?!

Након што је хеликоптером стигао у Јекатеринбург, четврти највећи град у Русији и индустријско средиште, Путин је председавао на састанку са високим званичницима чија је тема била обука индустјске радне снаге, наводи агенција.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО/ВИДЕО) ПАКЛЕНЕ СЦЕНЕ НА АУТОПУТУ Е75! Потпуно изгорео аутомобил на путу за Шабац!

ТЕЖАК УДЕС НА БАЊИЦИ: Моториста озбиљно повређен, прелетео преко аутомобила и пао на главу

Возио је сено за стоку у нерегистрованој приколици, а сада иде у затвор: Када Бојан оде да служи казну, угасиће се још једно огњиште у Србији

Руско Министарство спољних послова: Апсурдне тврдње о нашем мешању у албанске изборе

Путин: Ако има хлеба, можемо и обавештајним пословима да се бавимо

Извор: Новости

Оставите коментар