Printscreen/instagram/Darko Lazić
Забава

АНА ЈЕ ЗЛОБНА И ОПАСНА ЖЕНА! ВАРАЛА ЈЕ МОГ СИНА, НЕ ДА НАМ ДА ВИДИМО УНУКУ! Отац Дарка Лазића о проговорио о односу са БИВШОМ СНАЈКОМ!

Милан Лазић тврди како он и његова супруга нису у добрим односима са Дарковом бившом супругом Аном Севић

САЗНАЈЕМО: Почела расправа о пријему тзв. Косова у Интерпол, 10 земаља до сада подржало Србију!

Милан Лазић, отац певача Дарка Лазића тврди како он и његова супруга Бранка нису у добрим односима са бившом снајом Аном Севић која им, према његовим речима, не дозвољава да виђају унуку Лорену док је њихов син у болници.

Породици Лазић од свега је сада најважнији Дарков опоравак, а певачева мајка је јуче први пут са осмехом дала изјаву и потврдила да је Дарко боље и да његов опоравак тече како треба.

ЛАЗАНСКИ УПОЗОРАВА: Примиће Косово у Интерпол, треба да одговоримо реципрочним мерама

Ипак, Дарков отац је у целој овој причи са срећним крајем највише разочаран својом бившом снајком.

– Може да се љути кад се пише лоше о њој, јер је боли истина. Прича како је с нама у добрим односима, а то није тачно. Она с нама није у контакту, а у јавности се труди да престави то другачије. Варала је мог сина, и то сви знају. Да је била права жена, не би се растали. Ајде, бежи. Сви ми знамо и кад, и шта, и колико. То не треба да се прича. Срамота ме од ње – рекао је Милан.

Вучић о Интерполу: Надам се победи! Замолио сам неке председнике да не подлегну утицајима!

– Ја се нисам с њом свађао, али ето, она покушава да обмане све. Чујем да путује по свету. Нека је. Она је злобна и опасна жена. Ми смо све толерисали због сина, склањали смо се и нисмо хтели да правимо свађу, и та толеранција нас је много коштала – испричао је Дарков отац, који је у свему признао и да му тешко пада то што не виђа унуку.

(ВИДЕО) ДИВЉИ ЗАПАД У КАЛУЂЕРИЦИ! НОВИНАРУ ЗАПАЉЕНА ДВА АУТОМОБИЛА: Рејнџ ровер и корса спаљени усред ноћи, чула се и ЕКСПЛОЗИЈА, грађани у страху!

– Звао сам да чујем унуку, а Ана је променила број телефона и не можемо да је добијемо. Њени родитељи неће да нам се јаве. Њена мајка нам је пустила поруку да дете није код њих. Нисам ја будала да ме за*ебава. Знају они да би се моја унука одушевила кад би ме чула. Одмах би ми рекла: „Деда мој, где је баба, стриц, тата“, а они то бране. Она је дедина снага и сви је волимо, а Ани нека је на част што брани да будемо у контакту с дететом. Само мој син да се опорави, па ће све то доћи на своје. Многе ствари ће се променити – завршио је Милан Лазић.

ХАОС У СРЕДЊОЈ ШКОЛИ! УЛЕТЕЛИ У УЧИОНИЦУ И ПРЕТУКЛИ ЂАКА НАСРЕД ЧАСА: Професор спречио проливање крви! Један од нападача имао и пиштољ?!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРПСКИ КРИМИНАЛЦИ ОПТУЖЕНИ ЗА НАЈТЕЖА ДЕЛА ИМАЛИ СУ 1 ЗАЈЕДНИЧКУ СТВАР: Зашто су користили ХРВАТСКИ пасош да путују по Европи и свету?

ОВО ЈЕ ДРАГАН, УБИЦА ИЗ ДИВОША КОЈИ ЈЕ СЕКИРОМ РАСКОМАДАО ПЕКАРА Годинама злостављао супругу, секао је и убадао ножем, па је натерао да му буде САУЧЕСНИК У УБИСТВУ!

(ВИДЕО) СЛОВЕНАЧКИ ПОЛИЦАЈЦИ ЗАОШТРИЛИ БЕЛИ ШТРАЈК: Створиле се километарске колоне на граничном прелазу Брегана!

СРБИЈА У ОПАСНОСТИ! 400.000 ТУРАКА ДОЛАЗИ ДА ТРАЖИ ДРЖАВЉАНСТВО Балкан после овог више неће бити исти!

Танјуг

telegraf.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun