public
Америка Занимљивости

АМЕРИКАНКА ТРАЖИ ПОМОЋ: Мој момак је опседнут СРПСКИМ РАТНИМ ПЕСМАМА И СРБИЈОМ, шта да урадим?

Американац је одлепио за српским ратним песмама а његова девојка покушала је да пронађе помоћ на интернету.

Реч је америчком пару који је пре неколико година посетио Србију. Како је на „Реддиту“ написала жена с надимком „аyњаyтхроњањаyок“, она и вереник толико су се одушевили нашом земљом да су након тога долазили још неколико пута.

Илустрација, pixabay.com

Свидела им се природа, одушевили су се храном, све је било баш како треба да буде, сасвим нормална прича.

„Мој вереник и ја посетили смо пре неколико година прелепу земљу Србију. Било је то предивно искуство. Толико нам се свидело да смо након тога отишли још неколико пута.
Тамо смо стекли нове пријатеље, с којима смо и даље у контакту, а почели смо да учимо и српски језик“, написала је ова Американка на „Реддиту“, у конверзацији под насловом „Ова музика мора да престане“.

Наиме, проблем је, како је ова госпођа објаснила, настао када је њен вереник наишао на српске борбене песме!

„Верујем да су испрали мозак мом партнеру неком идеологијом. У почетку, мислила сам да се ради о шали, али он српске борбене песме слуша већ годину дана!
Слуша их све више и више! Разумем да су те песме „заразне“, као што и јесу, али ово мора да престане“, додала је она.

Да су ствари кренуле заиста чудним током, доказује и још један просрпски гест њеног вереника. Он је, наиме, наумио да у дневној соби окачи огромну српску заставу!

„Наручио је огромну српску заставу коју жели да окачи у нашем апартману. Такође, више не говори „њхат“, већ на српском каже „шта“, а уместо „ф*цк“ је почео да прича „ј*би га“!

Бринем се, чини ми се да је његова љубав према Србији отишла предалеко“, закључила је ова Американка и затражила од Срба на „Реддиту“ да јој помогну.

Наравно, одговори Срба били су веома креативни, од тога да јој је једино решење да постане већа Српкиња од њега, па до вриштања од смеха због ове несвакидашње ситуације.

Извор: beograd.in

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Лукашенко уводи „порез на беспосличарење“

Додик: Пројекат српског националног уједињења је оправдан, логичан и политички фер

Нове санкције Северној Кореји, блокада извоза вредног више од милијарду долара

Оставите коментар