Foto: AP
Занимљивости

Американац се клади на Србију: ,,Нећете ме преварити, верујем у њих!“

Финале Европског првенства у Истанбулу побуђује велику пажњу љубитеља „краљице игара“ широм планете. Пред меч који од 20.30ч играју Србија и Словенија на једном од најпопуларнијих кошаркашких форума, један Американац је на прилично оригиналан начин најавио окршај за злато.

„Ова репрезентација Србије је, заправо, састављена од резервних делова, ту су момци са краја клупе за резерве и – Богдановић. Словенија је, са друге стране, тренутно у ситуацији која се дешава једном у животу, звезде су јој се тако поклопиле да имају способне главне играче и доброг тренера. Ово је „сад или никад“ за њих, неће им се ово поновити.

Ипак, кладим се на Србију, јер сам овакав сценарио видео превише пута да бих на томе пао поново: таман помислите да су мртви, а они извуку неког лика за ког никада нисте чули, и то са самог краја клупе са резервама, он притом изгледа идентично као момак кога мења, необријан, фризура од три долара, презиме на „-ић“. И, онда вас просто, у кошаркашком смислу, ‘убије’. А онда никада више не чујете за њега, јер је он рођен и одрастао само са једним циљем у животу, да вас (у кошарци) ‘убије’. После тога имплодира. Или оде да гаји јабуке као Миличић :)“.

Извор: Курир спорт

ПРОЧИТАЈЕ ЈОШ:

Вучић о нападу на новинарке Пинка

Вучић: Подриње за нас од изузетног значаја

Амерички течни гас преко Грчке до Србије – ПОТПУНО НЕРЕАЛНО

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
25°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
28°
Sat