U.S. Navy
Америка Свет

Амерички специјалци који чувају нуклеарне пројектиле узимају ЛСД

Један је осетио параноју, други се сусрео са живописним бојама, а трећи је рекао: „Апсолутно обожавам да променим свест“.

Упознајте чланове особља америчке војске којима је поверено чување нуклеарних пројектила који спадају међу најмоћније оружје. Записници америчког ваздухопловства које је добио АП показују да су војници куповали, дистрибуирали и користили халуциногени ЛСД и друге нелегалне дроге које мењају свест и да су били део „прстена“ који је месецима „оперисао“ у обезбеђеној војној бази у Вајомингу.

Ексклузивни интервју: Историчар из Хрватске-СРБИ НИСУ ИЗГУБИЛИ КОСОВСКИ БОЈ!

 По завршетку истраге, један војник је дезертирао у Мексико.„Иако ова прича изгледа као да је из неког филма, није“, рекао је капетан Чарлс Гримзли, главни тужилац једног од војних судова.

ЈЕРЕМИЋЕВА ШМИНКЕРКА ОДЛЕПИЛА: Новак Ђоковић није Србин јер грли дрвеће?!?

Грешка коју је на друштвеним мрежама направио један ваздухопловац омогућила је истражитељима да разбију „прстен дроге“ у Ваздухопловној бази „Ф. Е. Ворен“ у марту 2016, што је први пут саопштено данас, 24. маја 2018. године. Четрнаест ваздухопловаца је дисциплински кажњено, а шесторици се суди пред војним судовима за употребу и(ли) дистрибуцију ЛСД-а.

Ниједан од ваздухопловаца није оптужен за коришћење дроге на дужности, али је то ипак још један ударац на репутацију нуклеарног ракетног корпуса америчког ваздухопловства које је способно да изазове нуклеарни рат балистичким ракетама „Минитмен 3“.

15 ДАНА ЈЕ СПАВАО НА КРОВУ И ЈЕО КОНЗЕРВЕ: За ову ТАЈНУ АРКАНОВУ ОПЕРАЦИЈУ сигурно нисте чули!

Тај корпус је познат по лошем понашању и управљању, као и по ниском моралу, подсећа АП.

Чланови службе оптужени за учешће у „ЛСД прстену“ су из 90. Ракетног крила које поседује трећину од 400 ракета „Минитмен 3“ и у стању приправности су 24 сата дневно у подземним силосима.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА КРСТАЈИЋЕВОМ СПИСКУ! Ова осморица НЕ ИДУ НА МУНДИЈАЛ!

Ваздухопловци, који би требало да се придржавају строгих правила понашања због своје улоге у обезбеђивању оружја, ван дужности су користили ЛСД, кокаин и друге дроге током 2015. и 2016. године, показују документи које је добио АП.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШАЛОМ Роман Абрамович емигрирао у Израел, неће се враћати у Лондон!

ЗАР И ОН?! Морган Фримен оптужен за сексуално злостављање!

Русија: Истрага о паду МХ17 у Украјини је за жаљење

„ПУКАО НА КЛАЏИ“, ХАПШЕН ДВАПУТ У ТРИ ДАНА Пијан ударио три полицајца, па заглавио у ћузи!

ЗЛОСЛУТНА ДИПЛОМАТИЈА ДОНАЛДА ТРАМПА: Дијалог зависи од Кима, ако затреба ВОЈСКА САД ЈЕ СПРЕМНА!

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар