Pixabay
Америка Свет

Америчка војска почела вежбе за случај рата са Русијом

Наоружане борбене групе 3. бригаде Оружаних снага САД из Форт Карсона завршиле су војне вежбе које су имале за циљ припрему војника за битке са „топовским“ противницима — Русијом и Кином.

ДА ЛИ ЋЕ БИТИ ГОРЕ? Захарова открила велику Обамину превару о „косовском референдуму“

Команда 4. Пешадијске дивизије Оружаних снага САД променила је тип војних вежби које су раније биле усмерене на борбу против побуњеника, пише Задатак и циљ“. Сада амерички војници уче да се боре да ратују са озбиљнијим противницима.

„Ми смо изводили вежбе усмерене на борбу против најозбиљније претње са којом се можемо суочити“, рекао је командир 3. Бригаде пуковник Мајк Симеринг.

(ВИДЕО) СПЕЦИЈАЛЦИ ГА ОПКОЛИЛИ ПА ОБОРИЛИ НА ЗЕМЉУ: Овако је изгледало хапшење манијака из Београда који је напао девојку!

Аутор пише да је припрема за борбу са добро обученим непријатељском војском потпуно у супротности са борбеним акцијама које су САД имале од 2001. године у Авганистану, Ираку и Сирији.

Симеринг наводи да за припрему за озбиљан конфликт јединица треба да појача обим тренинга, да имитира борбене услове.

(ФОТО) ЦРКВА МАЛА ДА ПРИМИ СВЕ МЕШТАНЕ Цело Ђурђево плаче за убијеним кумом Гоце Тржан

„Један човек сâм по себи не може да уради много. Међутим, када имате 4000 особа у оклопно-тенковским бригадама, можете извршити невероватне ствари“, рекао је он.

У тренинзима, осим пешадије, учествовали су и тенкови M1A2 „Абрамс“, борбена возила „Бредли“ и САУ M109 „Паладин“.

Путин и Макрон: Руско-француска хуманитарна операција изузетно успешна

Официри су саопштили да су војници током тренинга користили компјутерске симулације борби. По њиховом мишљењу, у ограниченом полигону Форт Карсон улазак целе оклопно-тенковске бригаде на недељне војне вежбе није увек могућ, што повећава потребу за компјутерским симулаторима.

„То ће нам омогућити да обучимо све — од тенкисте до командира бригада који седе у ’Бредлију‘ и који командују у борби“, рекао је Мајк Биес.

СРБИН УХАПШЕН У БЕРЛИНУ, кад видите шта је поседовао у тренутку хапшења, запитаћете се куда иде овај свет

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕСТРАДЊАЧКИ МИНИМАЛАЦ ШОКИРА Порез од певача вреди колико и 20 квадрата у Београду на води, а фолкери се хвале да су купили и по неколико станова!

(ФОТО/ВИДЕО) НЕДАВНО ИГРАО ПРОТИВ СРБИЈЕ Кошаркаш у критичном стању након експлозије!

РАЗВЕЛА СЕ, КУПИЛА ВИБРАТОР, ПА ЗАВРШИЛА КОД ЛЕКАРА! „Користила сам га шест пута дневно, сваки дан, недељу дана…“

(ВИДЕО) НИКО НЕ ЗНА КАКО СУ ОВО ПРЕЖИВЕЛИ: Ауто им се разбио у делиће после стравичног судара, а они ишетали без иједне огреботине

(видео, фото) Захарова играла у Гучи, изненадила се ко ју је први дочекао

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon