Фото: Информер
Политика Србија

Америчка ТВ Н1, Јанковић, Родић и Ђилас славе ослобађање Мишковића

Само дан пошто је Апелациони суд скандалозном одлуком поништио пресуду Специјалног суда којом је Мирослав Мишковић био осуђен на пет година робије, кренуло је медијско политичко дивљање жуте елите!

Жута тајкунско политичка коалиција одлуку Апелационог суда којом се укида пресуда Специјалног суда којом је газда Делте Мирослав Мишковић (72) осуђен на пет година затвора због милионске утаје пореза, дочекала је у потпуној еуфорији.

Иако је укидањем пресуде цео поступак враћен на почетак, а Апелациони суд на тај начин случај опет проследио Специјалном суду, америчка Н1 телевизија, Саша Јанковић, Александар Родић и остала плаћеничка братија славе Мишковићево ослобођење као своју велику победу. А то није случајно!

Наиме, Саша Јанковић већ у целодневновном (?!) програму америчке Н1 телевизије прогашава Мишковића за жртву политичког прогона, док Родић у својим рекеташким новинама Курир пише хвалоспеве Мишковићу и његовом сину, уз њихове насмејане фотографије на насловној страни и поруку да се „власт мешала у процес“.

Сасвим је занимљиво да ова њихова еуфорија стиже у исто време са најавама да ће се Драган Ђилас кандидовати на предстојећим изборима у Београду. Зна се какве све шеме повезују Мишковића и Ђиласа, а Јанковић је управо Ђиласа, човека који је опљачкао Београд више него ико икада, најавио као „свог“ кандидата.

Истовремено, како незванично сазнајемо, власник рекеташког Курира Александар Родић изненада је најавио да ће платити вишемилионски порез који дугује држави, не наводећи одакле му новац!

Све то, наравно, није нимало случајно. Јер, очигледно је да жута тајкунска коалиција предстојеће изборе у Београду види као највећу, а можда и последњу шансу да се докопа власти. И у тој намери неће бирати средства.

Мишковић, Ђилас, Јанковић и Родић поново би да постану власници наших живота и зато ће овај нови тајкунски удар на Србију бити жесток и бруталан. Ово њихово медијско дивљање после одлуке о поништењу пресуде тајкуну Мишковићу јасан је знак на који начин ће они покушати да дођу на власт.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Каталонски студенти у протестном маршу против шпанске владе

Русија прави електромагнетну бомбу

СКАНДАЛОЗНО: Вођа жуте патке Радомир Лазовић залаже се за легализацију тешких дрога

Извор: Информер

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat