Pixabay
Занимљивости

АЛЕРГИЧНИ СТЕ НА ПОЛЕН? Потражите лек који садржи два кључна састојка

Ако имате проблема са сезонским алергијама, доктор Зои Вилијамс саветује да пробате различите терапије све док не пронађете ону која даје најбоље резултате. Осим тога, она издваја два кључна састојка која могу ефикасно да помогну у смиривању свих симптома.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ОПЛЕО ПО ОРЛОВИМА: Они нису креативци, то су набеђене величине и када видим њихов благотелећи поглед… Милинковић-Савић, самопроглашени играч од 200 милиона евра игра катастрофа!

Како полен достиже све већу концетрацију у ваздуху, особе које болују од сезонске алергије посежу за пилулама, спрејевима и марамицама како би смирили и зауставили кијање, свраб грла и очију, секрет из носа, а у неким случајевима и кашаљ, пише Дејли мејл.

ДАЧИЋ ИМА ЛЕПЕ ВЕСТИ: Још једна држава повлачи признање тзв. државе Косово!

Али када тражите лек за поленске алергије, постоје два главна састојка на које би требало да обратите пажњу.

– Цетиризин и лоратадин су два најефективнија састојка у лековима за алергије – казала је докторка Зои Вилијамс у емисији „Ово јутро“ (Тхис морнинг) на ИТВ-у.

ПОКЛОНИО ОРУЖЈЕ ВОЈСЦИ СРБИЈЕ УЗ ЈЕДАН УСЛОВ: АКО УЂЕТЕ У НАТО, ВРАТИТЕ МИ ТОП!

На тржишту, односно у апотекама и дрогерима се налази безброј различитих лекова, а састав зависи од самог произвођача.

Зои саветује да би било добро да пробате различите методе – таблете и назалне спрејеве, све док пацијент не пронађе третман који даје најбоље резултате.

КАКО ЈЕ УХАПШЕНА ЖЕНА КОЈА ЈЕ ШИРИЛА СИДУ ПО СРБИЈИ: Полиција је нашла у Карађорђевом парку! 500 МУШКАРАЦА ШИРОМ ЗЕМЉЕ У ПАНИЦИ ОД ОВИХ РЕЗУЛТАТА

Поленска алергија, која изазива иритираност очију, носа и грла, требало би да се лечи антихистаминицима који смањују одговор имуног система на алергију.

(ВИДЕО) ДИЛЕРИ ОСУЂЕНИ НА СМРТ ПРЕД 300 ЂАКА НА ШКОЛСКОМ ИГРАЛИШТУ: Децо, ово вам је за наук, држите се даље од дрога!

(ФОТО) БИЛА ЈЕ НАЈЛЕПША ЖЕНА ЈУГОСЛАВИЈЕ КОЈА ЈЕ ПРЕВАРИЛА МУЖА: Лекари су јој се борили за живот, а данас се у 56 година скинула у бикини и изгледа НЕВЕРОВАТНО ДОБРО!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПИЈАНИ ОТАЦ МЕ БАЦАО НА ПОД! Проговорила ћерка Милића Вукашиновића: Као дете УПИШАНОГ сам га износила из кафане!

Зашто Србији не завиде „велики“, али јој завиде „мали“

(ВИДЕО) НОВА СТРАВИЧНА ТЕОРИЈА ПРОПОВЕДНИКА СУДЊЕГ ДАНА: Крвави месец крајем јула значи крај света, имамо доказе у Библији!

МИСТЕРИОЗНА СМРТ НА ЗВЕЗДАРИ: Мајка умрла у болници, ћерка је пекла и злостављала!? Девојку сместили у „Лазу“

Путин на јесен у Србији

Извор: Informer

Оставите коментар