SHELBY COUNTY SHERIFF'S OFFICE
Америка Свет

АЛЕКСАНДАР ЈЕ ПОКУШАО ДА ПРЕКО ИНТЕРНЕТА КУПИ ДЕВОЈЧИЦУ: Хтео да је убије, силује и на крају поједе! ПАО ЈЕ ЗБОГ ОВЕ ГРЕШКЕ!

Александар Нејтан Батер (21) ухапшен је због монструозне намере да преко "дарк веба" купи девојчицу коју би прво убио, а затим силовао и појео.

ЗАВРШЕНА ОПЕРАЦИЈА ДАРКА ЛАЗИЋА! Певач пребачен у шок собу! Лекари зауставили УНУТРАШЊЕ КРВАРЕЊЕ! Отац Милан, вереница и бивша жена Ана Севић напустили болницу!

Младић из Тексаса покушао је да преко илегалних страница на интернету купи ћерку од човека за којег није знао да је тајни агент. У порукама које му је слао, Батер је изнео своје монстроузне планове шта жели да учини са телом девојке.

ВОДИТЕЉКА-МАДАМ НАПЛАЋИВАЛА ЗА СЕКС 600 €, А ПОСАО У СРБИЈИ ПОЧЕО ДА ОПАДА: Сад подводи девојке у Црној Гори и ево колика им је цена! ШОК!

Младић из Тексаса покушао је да преко илегалних страница на интернету купи ћерку од човека за којег није знао да је тајни агент. У порукама које му је слао, Батер је изнео своје монстроузне планове шта жели да учини са телом девојке.

НОВИ ДЕТАЉИ: Дарко се слупао због Анине свадбе?

Батер је ухапшен приликом изласка из куће и кретања ка хотелу где је договорен сусрет са агентом и његовом ћерком. Приликом претреса код њега је пронађен нож и тренутно се налази у притвору.

КУЋУ СУ МИ СРУШИЛИ, ЖИВЕО САМ НА ПРВОЈ ЛИНИЈИ ОДБРАНЕ! Шешељ открио највећу тајну о свом пореклу

Како су рекли из полиције, он ће бити кривично гоњен за покушај убиства, заверу за извршење убиства, као и за покушај сексуалне експлоатације детета.

БОЛЕСТ УСТАШКОГ МОЗГА! У програму рекламирали „Мит о Јасеновцу“ – на корицама српске вође поређане ИЗНАД ГОМИЛЕ ЛОБАЊА!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДВА ПУТА МИ ЈЕ ЖИВОТ ПРОШАО ИСПРЕД ОЧИЈУ: Милену Ћеранић милисекунде делиле од СИГУРНЕ СМРТИ! Драматично сведочење певачице док се враћала са СВИРКЕ!

СУПРУГА ВОДИТЕЉА ИЗГУБИЛА ЈЕ БЕБУ У ПОДМАКЛОЈ ТРУДНОЋИ: Пар је преживео ВЕЛИКИ УДАРАЦ, а ево како су Срђан и његова лепа жена вратили осмех на лице

Паклени план за Космет: Албанци с Кфором вежбају нападе на српске тенкове!

ВОЗАЧИ, ОПРЕЗ! За 6 дана морате да урадите једну ВАЖНУ ствар! Ево колике су казне ако то не испоштујете!

Вулин у Пекингу поручио: Размислите сви… да Балкан још једном не би горео!

ПРОКЛЕТСТВО ЗВЕЗДА ГРАНДА! ТРОЈЕ ПОБЕДНИКА ЈЕДВА ПРЕЖИВЕЛО СТРАВИЧНЕ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ! Гиле једини преживео у судару у ком је изгубио кума, Петрушић имао удес са Аном Севић!

Курир/ Мирор

Оставите коментар