Политика Србија

АЛЕКСАНДАР АНТИЋ О СПРЕЧЕНОМ НАПАДУ НА БЕСМРТНИ ПУК Последице би биле незамисливе! Модерни фашизам побеђен је баш на Дан победе!

Министар рударства и енергетике Александар Антић каже за Курир да руским домаћинима дугујемо велику захвалност пошто су на време осујетили трагедију на Црвеном тргу.

УЗБУНА У МОСКВИ! СПРЕЧЕН НАПАД НА БЕСМРТНИ ПУК СА ВУЧИЋЕМ И ПУТИНОМ НА ЧЕЛУ: У великој акцији ухапшено 26 терориста!

– Не смем ни да замислим какве би последице изазвао терористички напад на хиљаде окупљених људи, а посебно на светске лидере међу којима је био и наш председник Вучић. Терористи не презају од тога да своје паклене планове спроведу чак и на овако узвишеним скуповима, какав је био у Москви поводом Дана победе.

СВЕДОЧЕЊЕ СИЛОВАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ ЛЕПОСАВИЋА ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Отац је тврдио да има право да ми ради све што пожели!

-Симболично, захваљујући акцији руских органа безбедности, модерни фашизам побеђен је баш на Дан победе и то на Црвеном тргу, који је тог дана био центар антифашизма у свету – изјавио је Антић.

(ВИДЕО) ОНИ СУ ЛИКВИДИРАЛИ ТЕОРИСТЕ КОЈИ СУ ПЛАНИРАЛИ НАПАД НА ПУТИНА И ВУЧИЋА: Годинама су међу најбољим војницима на свету, а своје животе дају за одбрану Русије!

Он напомиње и да овај догађај мора да нам буде важно упозорење да борба против тероризма мора бити заједничка борба свих нас, било где да живимо.

ОПЕТ ИЗАЗВАО ГНЕВ Црногорац ударио и по женама!

– Само тако, јединствени, можемо дочекати крај овом глобалном злу, исто онако када је уједињено човецанство победило фашизам – поручио је Антић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧИЋ: Желимо компромис са Приштином, а не да испуњавамо жеље Албанцима!

(ВИДЕО) СИРОМОЛОТОВ ЗВАНИЧНО ПОТВРДИО: Спречили смо напад на Бесмртни пук, Путина и Вучића!

(ФОТО) ДОДИК: ВРС је била одбрамбена војска у готово немогућим условима!

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon