Србија Хроника

АЛБАНЦИ ПОРУЧУЈУ: ЗСО је јабука раздора за Косово, ЕУ је на страни Србије

(ФОТО) ТРАГЕДИЈА КОЈА ЈЕ ШОКИРАЛА СРБИЈУ! Зашто се убила ТРУДНА ПРИПАДНИЦА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ шест дана пред свадбу?!

Албански аналитичари се оштро противе оснивању Заједнице српских општина на Косову и Метохији, тврдећи да је то покушај српске мањине на Космету да “Косово прогласи Србијом“, преносе албански медији.

ПРЕТЕРАО СВАКУ МЕРУ – СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ УВРЕДИО ЖРТВЕ НАЦИЗМА!

“Мислим да треба да будемо сувише наивни да не бисмо схватили шта се крије иза сувише агресивног инсистирања општина са српском већином и српске државе на оснивању Асоцијације. Уверен сам да ЕУ у процесу дијалога фаворизује Србију. Заборављају или се не баве историјским чињеницама у вези са вишевековним патњама албанског народа и српским геноцидом. Као друго, ефикасна пропаганда и српско нарицање у вези са интервенцијом НАТО-а, без обзира на све историјске чињенице из прошлости и последњу бескрупулозну српску инвазију на Косову са елементима геноцида.“, тврди Љуз Томај за албански лист “Бота сот“.

ОВО ЈЕ ПРВА ПУТИНОВА ВЕЛИКА ОДЛУКА У НОВОМ МАНДАТУ! И „тешка“ је читавих 162 МИЛИЈАРДЕ ДОЛАРА!

“Расправља се о питању суверенитета косовских власти у северним деловима Косова. Истина је да локалне власти тамо не поштују заставу и државне симболе Републике Косово. Не само једном, прочитао сам како министрима, косовским званичницима, није дозвољен улаз на север Косова.Нисам био изненађен, јер Вулин и Ђурић излазе и улазе са севера, подстичући српску мањину. Читао сам Дачићеве изјаве које се не разликају од изјава злочинца Милошевића.“, додаје Томај, напомињући да “Заједница српских општина евентуално може да се оснује као тело са надлежностима за општине са српском већином, нарочито у области образовања, језика, културе и људских и мањинских права, док било какав покушај да ЗСО преузме извршна овлашћења, надлежности између јединица локалних и централних власти је неприхватљив и противзаконит“.

ЋУТЕ О ЗЛОЧИНУ: АМЕРИЧКИ ВОЈНИК ТУКАО И ВЕЗАО ДЕВОЈКУ У ПОДГОРИЦИ, ШТИТИ ГА АМБАСАДА?

“Посреднике треба обавестити колико се ангажује “мајка Србија“ за српску мањину на Косову са свим њеним правима, док је албанска мањина у Србији, мањина без оца и мајке.“, тврде албански аналитичари, напомињући да се “српска мањина на Косову фаворизује у односу на друге.“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НОВЕ ПРОВОКАЦИЈЕ ЗАГРЕБА: Хрватска неће признавати дипломе из Србије и БиХ?

ПО ДИРЕКТИВИ МЕДИЈИ ПРЕЋУТАЛИ, ГАЗДЕ ИМ СЕ ЗНОЈЕ: ОВАКО СРБИ МИСЛЕ О КОСМЕТУ

ПУТИНОВА ИЗАСЛАНИЦА У БАЊАЛУЦИ: Русија и Српска су братске републике!

ОВАКО ЈЕ СРБЕ ДОЖИВЕО АЛБЕРТ АЈНШТАЈН: Прочитајте шта је најпознатији светски физичар рекао о Србима и Србији!

Вулин у мају у Русији због једног необичног повода…

Извор: Националист

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
25°
Sun