Printscreen
Политика Србија

АЛБАНЦИ ОТИМАЈУ СРБИМА ИМОВИНУ: Пљачкају, пале и отимају! Србе малтретирају организовне криминалне групе из Пећи, Ђаковице, Дечана и Призрена, а полиција не реагује!

У току је масовна куповина кућа и земљишта, али чак и отимање, што се показало као најубојитије оружје којим се служе косовски Албанци, наводи професор Душко Челић из Косовске Митровице.

Косовски Албанци сковали су паклени план како да са КиМ протерају највећи део преосталих Срба, а у том прљавом послу не либе се да користе ни застрашивање. Како сазнајемо, они су кренули у масовну куповину српске имовине, а ко не пристане да им прода, присиљава се претњама и застрашивањем.

(ВИДЕО) ШИПТАРИ ВОЗИЛИМА БЛОКИРАЛИ ПРИЛАЗ ЦРКВИ КОД КЛИНЕ, НЕ ДАЈУ СРБИМА ДА ПРИЂУ: Присутан велики број припадника косовске полиције!

А намера Албанаца је да потпуно измене етнички састав севера Косова и претворе га у територију са већински албанским становништвом.

На то упозорава и професор Правног факултета у Косовској Митровици Душко Челић, који за Курир каже да су се масовна куповина кућа и земљишта, али и отимање имовине у власништву Срба, показали као најубојитије оружје којим се већ годинама служе косовски Албанци у овој мисији.

КРВАВА АЗРА ПРАВОСНАЖНО ОСУЂЕНА НА 14 ГОДИНА! Брутално је мучила и клала Србе, кидала им полне органе и уши, урезивала крстове и слово „С“!

– Оно што не иде организованим физичким лицима, то раде њихове квазиинституције. Код њих је, на пример, могуће да се експропријација изврши за стамбену градњу или изградњу парка, и то се обилато користи. У центру Ђаковице је извршена експропријација црквеног земљишта на којем је претходно до темеља срушен храм, и сада је ту изграђен парк, а на месту цркве је јавни ВЦ. Такође, ауто-путеви су намерно пројектовани тако да пролазе искључиво кроз српско земљиште – објашњава Челић.

Он наводи да је више од милион катастарских парцела узурпирано, што је око 40 одсто свих катастарских парцела на КиМ.

Исповест СРПКИЊЕ која је преживела ПАКАО на Сицилији: Отац је продао, а муж злостављао и док је била ТРУДНА!

– У 99 одсто случајева је узурпирана српска имовина, којој се зна и ко је власник и ко је узурпатор. Механизми које је основао Унмик нису били успешни јер је свега шест одсто имовине враћено. А чест је случај реузурпације, па је доста тога поново бесправно запоседнуто. Невероватан је податак да ниједна казна затвора није изречена на основу кривичних пријава за узурпацију, а најтежа је била новчана казна од 200 евра – каже Челић и упозорава да постоји и масовна градња стамбеног простора за Албанце на српском земљишту, што је класичан пример планског мењања етничког састава становништва.

Председник скупштинског одбора за КиМ Милован Дрецун каже да су претње и притисци да Срби продају своју имовину и напусте КиМ свакодневни, а методе којима се Албанци служе и перфидне, али и насилне.

ШОК! РЕШЕНА МИСТЕРИЈА!!! Роналдо објавио у којем клубу наставља каријеру!

– Имовина Срба се пљачка, пали и отима. Полиција не штити ни Србе нити њихову имовину, а судови их третирају као грађане другог реда. Несигурност и небезбедност су њихова свакодневица. Постоје и криминалне групе које застрашују и изазивају инциденте и све је то усмерено ка томе да Срби оду са КиМ, да се доврши етничко чишћење – оцењује Дрецун.

Вучић упозорио
Крајњи циљ Приштине – заузимање севера

СМЕДЕРЕВАЦ ОЖЕНИО КИНЕСКИЊУ И САДА ЖИВЕ У ШАНГАЈУ: Ево како је изгледала свадба, зашто млада неће да кува српска јела и шта је прво питала мужа када је дошла у Србију

О плану Приштине да на овај начин заузме север Косова недавно је упозорио и председник Александар Вучић. Он је рекао да Приштина планира да до 2030. године све српске средине, сем Штрпца, постану средине са већинским албанским становништвом.

– Израчунали су они, видео сам им ја студије и за Грачаницу и за друго. У свима пише у којим годинама Албанци постају већина. Ново Брдо већ за годину и по дана. Њима је једини циљ који имају заузимање севера – нагласио је тада Вучић.

Правници потврђују
Албанци имају организоване криминалне групе

КО КАЖЕ ДА СЕ НЕ МОЖЕТЕ ОБОГАТИТИ У СРБИЈИ? Ових 5 послова вам могу донети врхунску зараду

Помоћ Србима да заштите и поврате своју имовину тренутно пружају правници Бесплатне правне помоћи, који кажу да иза случајева препродаје имовине стоје добро организоване албанске криминалне групе.

– Те криминалне групе стациониране су у Пећи, Ђаковици, Дечанима и Призрену. Највећи је проблем што су они до те мере организовани да су у своју мрежу укључили поједине нотаре, поједине катастарске службе, а постоји и системска подршка свим њиховим делима – каже Јасмина Жупањц из ове организације.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АКО НЕ ВРАТИТЕ КЊИГУ У БИБЛИОТЕКУ, ОЧЕКУЈТЕ ИЗВРШИТЕЉЕ! Ево у ком случају ће вам покуцати на врата!

ДОДИК: Страни фондови уложили огроман новац у дестабилизацију Српске

МАЛИ ОДЛАЗИ У ВЛАДУ: Ево ко ће водити Београд до избора новог градоначелника

 „Јунармија“: Русија добија најмлађе војнике

(ФОТО) ПУТИН САМО ОВИМ ЉУДИМА ВЕРУЈЕ! Три особе га НИКАД НИСУ ИЗДАЛЕ, а један од њих му је КУМ УКРАЈИНАЦ!

Ђоковић као никад пре: Ноле говорио о свим озбиљним темама, али и вешалици, кобасици и телетини

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
23°
Wed
25°
Thu
26°
Fri
22°
Sat