Printscreen
Политика Србија

Албанци масовно беже са Косова: Њих 40.000 одлази, у току је велика сеоба

Масовни одлазак са КиМ показује да није урађено ништа на економском плану

Патријарх Иринеј похвалио Додика: Поздрављам председника и честитам му на храбрости да каже оно што сви желимо

Док на нивоу високе политике Албанци бране Косово као да је њихово, обичан народ све лошије живи и све масовније напушта КиМ. Албанци са Космета, сада када имају своју такозвану државу, беже с намером да се у њу више никад не врате.

Масовни одлазак са Косова још једна је потврда лошег животног стандарда и показује да у последње две године није урађено скоро ништа на економском плану како би људи желели да остану и покушају да обезбеде егзистенцију на Косову, пише портал „Индекс онлајн“.

ЦИА ЋЕ БИТИ ЈОШ СТРАШНИЈА И ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ ОНО ШТО ЈЕ БИЛА! Да ли се то Трамп БРУТАЛНО свети ДИП СТЕЈТУ?

Према писању тог портала, скоро 40.000 људи у овом тренутку чека одговор од амбасаде Немачке на захтев за добијање радне визе, како би што пре напустило Косово.

Тај број се односи само на оне који су већ обезбедили радно место преко својих контаката, а много је оних који би такође отишли, али још нису успели да се снађу.

(ВИДЕО) Скандал на ломљењу чеснице у Загребу! Бандић „на муфте“ извукао новчић

Тренутно на визу у немачкој амбасади чекају људи који су захтев поднели још 2017. године, пише портал и додаје да је такав одлив радне снаге више него забрињавајући.

На хиљаде људи добија радне визе и напушта земљу. Многи сматрају да је и то један од разлога зашто Косово није добило визну либерализацију, с обзиром да грађани масовно беже и срећу траже у земљама Запада.

(ФОТО) ПЛАКАТИ У БАЊА ЛУЦИ „Патријарх Вартоломеј – поганин и цариник“

Портал „Индекс онлајн“ сазнаје од извора из немачке амбасаде да је на већину упита за визе одговорено позитивно, поготово онима који су имали уговоре са озбиљним компанијама у развијеним европским државама.

ЦЕЛЕ ГОДИНЕ ЋЕ ВАС ПРАТИТИ СРЕЋА И БЛАГОСТАЊЕ За Бадње вече морате да урадите ОВО у тачно одређено време!

(ФОТО) БИО ЈЕ ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ НА СВЕТУ! Овако се Јужна Америка опростила од легендарног Шекија!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Нова иницијатива: Отворити границе између Србије, Црне Горе и РС

ОТКРИВЕНО КО ЈЕ УБИЦА У БЕЛОЈ ЈАКНИ! Он је усмртио човека на Бановом Брду усред бела дана! Потрага широм Србије за Суботичанином (38)!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat