Спутник
Русија Свет

Ако Британија забрани Раша Тудеј, Русија без британских медија

Ако Велика Британија забрани телевизију Раша тудеј ниједан британски медиј неће моћи да ради у Русији, упозорила је данас портпаролка руског министарства Марија Захарова.

ОГЛАСИО СЕ СТУДЕНТ О КОМЕ БРУЈИ СРБИЈА! Био сам роб доктора из Шведске! ЕВО КАКО ЈЕ ОБЈАСНИО ФОТКЕ ИЗ МОНТЕ КАРЛА, ИТАЛИЈЕ И ШПАНИЈЕ!

Ако Велика Британија забрани телевизију Раша тудеј ниједан британски медиј неће моћи да ради у Русији, упозорила је данас портпаролка руског министарства Марија Захарова.

 ДЕДА И БАБА ПРОГРАМЕРА УБИЦЕ ЈОШ НЕ ЗНАЈУ О МАСАКРУ У РУЗВЕЛТОВОЈ: Небојша је био геније у школи, али…Комшије из Врања откриле с ким се једино виђао!

Њена изјава уследила је као одговор на упозорење британског регулаторног тела за медије Офком да би РТ могла да буде одузета дозвола за емитовање у Уједињеном краљевству након напада нервним гасом на бившег руског агента Сергеја Скрипаља, преноси АП.

ОГЛАСИО СЕ ДОКТОР ИЗ ШВЕДСКЕ КОЈИ ЈЕ ФИНАНСИРАО СТУДЕНТА МИЛАНА: Тражио сам од банке изводе да докажем колико смо му новца слали!

Британска премијерка Тереза Меј оптужила је јуче Русију да стоји иза напада, а Лондон је дао рок Москви до поноћи да објасни како је нервни гас руске производње доспео у Енглеску или ће се у противном суочити са контрамерама.

ЂИНЂИЂЕВ КУМ ПРОГОВОРИО И СВЕ ОТКРИО: „Ђинђић нас је водио у лоповлук! Ево ко је из ДОС-а највише крао!“

Амбасада Русије у Лондону саопштила је, међутим, да Москва неће одговорити на британски ултиматум све док не добије узорке нервног гаса који је коришћен у нападу на Скрипаља.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДРАМА У ШКОЛСКОМ ДВОРИШТУ У КОЛАРИМА: Девојчица (8) се попела на ограду па задобила убодну рану испод вилице!ВИДЕО: Пожар у Дубљу, у кући био осмогодишњи дечак

Руски Гугл осваја Нови Сад

Русија уложила протест Британији због оптужби о тровању Скрипаља

ОВАКО НАС БАНКЕ ДЕРУ! Ни чекови више НИСУ БЕСПЛАТНИ, на њима нам отимају ОЗБИЉНЕ ПАРЕ!

Прва реакције из Русије на именовање Помпеа: Само да не полуди

Извор: Новости

Оставите коментар