Informer/Fotomontaža
Регион

АЈДЕ ШТО ХРВАТИ, САД И МИЛОГОРЦИ ОБУЧАВАЈУ ШИПТАРСКУ ВОЈСКУ: Црна Гора и Приштина потписали план војне сарадње!

Црна Гора и лажна држава Косово потписали су план билатералне сарадње у области одбране. Овај документ је, како је саопштено, испред Црне Горе потписао генерални директор Директората за политику и планирање Министарства одбране Црне Горе Ивица Ивановић.

ИНТЕРВЈУ СА БИВШИМ ВЛАСНИКОМ ТВ ,,УЛТРА“: Од првог корака до Драгана Шолака

Директор Ивановицћ је потписао план билатералне сарадње у домену одбране између Црне Горе и Косова за 2019. годину, наводи се у саопштењу.

(ВИДЕО) САХРАЊЕНА МИРА МАРКОВИЋ Урну са њеним пепелом спустили поред главе Слободана Милошевића!

Документ је потписан у Тирани, где је одржан састанак земаља-чланица и посматрача Америчко-јадранске повеље (А-5).

Проговорио о последњем сусрету са Миром Марковић, а овај детаљ из разговора ће памтити ДО КРАЈА ЖИВОТА! Ево шта каже и о Марку и Марији

На састанку су, како се додаје, разматрани актуелни безбедносни и политички изазови у региону, са посебним фокусом на НАТО политику отворених врата и будуће пројекте у оквиру Повеље, те заједничко учешће у мировним мисијама и операцијама.

МАМИЦЕ, ИМАШ 40 ДАНА ДА НАЂЕШ ТАТУ! А ЈА ЋУ ДОЋИ! Марија Милошевић у последњем писму мајци расплакала све на Мириној сахрани!

Ивановић је, како се наводи, потврдио посвећеност Црне Горе промоцији евроатлантских вредности кроз механизме А-5 и спремност да пружи политичку и експертску подршку свим земљама-аспирантима за чланство у НАТО.

ЗАПАД ЋУТИ НА АЛБАНСКИ „ПЛАН А“, АЛИ ЈЕ РУСИЈА ОДМАХ СТАЛА УЗ СРБИЈУ! Шиптари се више и не крију, отворено праве Велику Албанију!

Подсетимо, и Македонија је стала у лажну државу Косово.

(ФОТО) ЧОВЕК ЛЕЖИ НА ПУТУ, КАМИОН У ПЛАМЕНУ! Драма на ауто-путу код скретања за Смедерево!

Тако је пре петнаестак дана у скопској касарни „Ђорђе Петров“ одржана је заједничка тактичко-показна вежба специјалних полицијских јединица Северне Македоније, Албаније и Косова под називом „Бљесак Западног Балкана“.

ИВАНА ЈЕ БИЛА ИЗВРСТАН СТУДЕНТ ФАРМАЦЕУТСКОГ ФАКУЛТЕТА, ВРЕДНА И УВЕК НАСМЕЈАНА: Ово је лепа Краљевчанка која је преминула након стравичне несреће на Ибарској…ВЕЛИКА ТУГА

ПРЕД ЖЕНОМ И ДЕТЕТОМ! Црногорац упуцан у главу на очи породице са којом је дошао на одмор!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДРАМА НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ! Онесвестио се и пао у воду, хитно пребачен у Ургентни центар!

(ФОТО) НА КОМЕМОРАЦИЈИ МИРИ МАРКОВИЋ У ПОЖАРЕВЦУ СВИ СУ ДАНАС ГЛЕДАЛИ У ЊУ: Јуче је у Београду брисала сузе, а данас се опростила великим црвеним срцем

(ВИДЕО) САХРАНА МИРЕ МАРКОВИЋ У ПОЖАРЕВЦУ: Свештеник држи опело, народ оставља цвеће на Слобин гроб где ће бити положена и Мирина урна

Покољ на дечјем рођендану, 13 мртвих

(ВИДЕО) ОБЈАВЉЕН СНИМАК УБИСТВА НОВИНАРКЕ: Ирска полиција ухапсила двојицу тинејџера осумњичених да су одговорни за смрт за Лире Меки (29)

Sputnjik

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
29°
Tue
30°
Wed
30°
Thu
25°
Fri