Друштво Србија

АФЕРА СТУДЕНТ ТРЕСЕ СРБИЈУ! АДВОКАТ ТВРДИ: Милан може да одговара за ПРЕВАРУ, али само под овим условом!

Случај студента Милана Јевђића се не стишава, а адвокат Александар Радивојевић отркива да ли он за то дело може да кривично одговара.

ДРАМА У ЧАЧКУ: Адвокат се запалио у болничком кревету, лекари му се боре за живот!

„Свако довођење некога у заблуду, изношење чињеница које су лажне су превара. Да би постојало кривично дело преваре, неопходно је да се из такве радње дође до прибављања противправне кориси, и на нечију штету“, наводи он за ТВ Пинк.

ДОКТОР НИЈЕ ЈЕДИНИ ПОМАГАО СТУДЕНТА МИЛАНА! Весна Попов слала му је 5 година по 500 евра месечно! ОВО ЈЕ МОЈА ИСПОВЕСТ КАКО САМ НАСЕЛА НА ЊЕГОВУ ПРИЧУ!

ДА ЛИ ЈЕ ЈЕВЂИЋ ПРЕВАРИО СРБИЈУ ИЛИ СЕ СРБИЈА ОГРЕШИЛА О ЊЕГА? ТВ Прва се огласила о случају који је целу земљу дигао на ноге! ЕВО ШТА КАЖУ

Што се тиче Весне Попов, која му је давала новац јер га видела на телевизији, он наводи да је реч о класичној заблуди ради прибављања противправне користи. На питање новинара да ли Милан може да одговара за то, Радивојевић открива да је то могуће, али под једним условом.

(ВИДЕО) ЛЕТЕЛО ПЕРЈЕ, АЛИ БУКВАЛНО: Кокошке у бојама гостујућег тима изашле на терен! Директор побеснео и шутнуо једну!

„Може, али у том случају оштећени морају да поднесу кривичну пријаву. Када би до тога дошло, не би се то установљавало на телевизији, већ би у једном процесу законом предвиђеном, видело ко говори истину, ко не, ко је давао новац и колико“, наводи Радивојевић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Брнабић уочи посете Бањалуци: Односи никад бољи

ЛИДЕР ЧЕЧЕНА КАДИРОВ ПОРУЧИО БРИТАНЦИМА: Ако Американац из калашњикова убије Вијетнамца, да ли је РУС КРИВ ЗА ТО?!

МИЛИЦА ЗАВЕТНИЦА – Не смемо пристати на америчке уцене! Погледајмо како је прошла Македонија!

Извор: Пинк/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
24°
Mon
27°
Tue
25°
Wed
19°
Thu