Друштво Србија

А ВИ САМО НАВИЈАЈТЕ: Љајић диже џамије, док му Срби тапшу!

Док српски навијачи са одушевљењем прате каријеру Адема Љајића, третирајући га као свог сународника и спортског узора, Новопазарац, очигледно, размишља другачије. Наиме, медији из Рашке, недавно су са поносом обавестили како “поносни Алахов син” и “славни Санџаклија” Љајић диже и донира џамије и како служи на понос “санџачкој омладини”, очигледно одвајајући тај регион потпуно од Србије и стварајући од Љајића хероја лажне нације, на шта се он ни мало не буни.

ПРИШТИНА РУШИ ПРЕГОВОРЕ: Готово је, сад морамо у завршну фазу!

Они посебну истичу како је он узор младима, првенствено због поносног одбијања да пева химну, што је чин који се велича, а који смо, заборавни какви јесмо, прећутали и прешли преко њега, поново радећи на своју штету.

ИГРЕЦ: Време је да уместо бриселских славимо српске победе!

Printscreen

ШОК НА ББЦ: Британски адмирал – АСАД НИЈЕ КРИВ, ПОЛИТИЧАРИ МЕ ТЕРАЛИ ДА БОМБАРДУЈЕМ СРБЕ!

Све те наводе са посебном захвалношћу и поносу истиче и понавља и његов отац. Вероватно би, на овом моменту аутошовинизма и деструкције, поред Љајића волели и рецимо, Звонимира Бобана: шта има везе што велича Олују, Туђмана и што је шутирао полицајце, када добро зна са лоптом?

ЦРНОГОРСКОЈ ОПОЗИЦИЈИ ЈЕ НЕДОСТАЈАЛО ЈУНАШТВА – ЕВО И ЗАШТО….

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путин честитао новом председнику Државног савета Кубе

ПУТИН ДОКАЗАО ДА ТРАМП, МЕЈ И МАКРОН ЛАЖУ: Хлор из Немачке, а димне бомбе из Британије НАЂЕНЕ У ИСТОЧНОЈ ГУТИ!

КРИВИЧНА ПРОТИВ ШЕШЕЉА ЗБОГ ПОВРЕДЕ УГЛЕДА ХРВАТСКЕ: Ријечки адвокат тврди да ‘лијепа њихова’ мора да суди вођи радикала!

(ВИДЕО) РЕШЕНА МИСТЕРИЈА СТАРА 4.000 година: Мумија без главе нађена је још 1915. године, а тек сада је ФБИ открио њен идентитет

ПИСМА ИЗ МАГЛЕ: Сирија – доказ да Запад више не може да прети Србији

Извор: Националист

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
24°
Mon