Забава

(ВИДЕО) А СВИ СУ МУ СЕ ТАДА СМЕЈАЛИ: Како је легендарни Чкаља давне 1971. године предвидео пропаст српског фудбала

Један од најбољих југословенских и српских комичара свих времена Миодраг Петровић - Чкаља извео је у новогодишњој ноћи 1971. године скеч који је тада све насмејао.

ПУТИН ГРУПИШЕ ВОЈСКУ: Почиње војни напад на Русију из правца који Москва није предвидела

Чкаља је глумио фудбалског менаџера који је покушао тадашњем тренеру Црвене звезде Миљану Миљанићу да прода играча, а такође је и нашао удавачу за Драгана Џајића, како би овај играо боље.

Био је највећи херој Србије, па преко ноћи постао најомраженији преварант: Тражили смо га у родном месту и сазнали где је и шта ради данас

Иако скеч и данас изазива смех, не можемо да се отмемо утиску да је популарни глумац пре 44 године до детаља предвидео пропаст српског фудбала. Посебно је предвидео чињеницу да наши најбољи клубови доводе непознате и неафирмисане играче. Често се дешава да тренери и челници клубова никада нису ни видели на делу играча којег купују, а при том га претплате и уђу у велике дугове. Из свих тих разлога, наши клубови из године у годину имају све већи заостатак за Европом.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) КАМЕРА СНИМИЛА ЈЕЗИВУ НЕСРЕЋУ: Падобранци се сударили у ваздуху, није им било спаса

„Узми салвет и пиши. Нашао сам ти бека. Мислим да је играо у Великом Шиљеговцу и Глободеру. Питај ове из Велике Плане и Марковца, они га знају. С њим можеш да решиш првенство, часна реч. Бек, одличан везни играч, а може да игра и у навали. Јер, ти немаш ни одбрану, ни навалу, ни везног играча. Не знам тачно, мислим да има око 42 године. Матор? Што, треба да трчи? Натрчао се он доста. Нека он смирује игру. Е, па сад, не знам када могу да га доведем. Добио је унуче прекључе, па кад се истрезни ја ћу да га доведем. Е, Миљане, слушај, нашао сам удавачу за Џају. Ови пре мене кажу да није лоша. Ако се мени свиди, и њему ће да се свиди. Да решимо то питање, па нек почне човек једанпут да игра лепо. Миљане, јављај се на телефон. Док ја не дрмнем телефон ви изгубите два бода“, испричао је 1. јануара 1971. године Миодраг Петровић Чкаља.

ОВА ЕВРОПСКА ЗЕМЉА СЕ СПРЕМА ЗА РАТ: На адресе 4,8 милиона домаћинстава стигли леци с упутствима за преживљавање МОРАМО БИТИ СПРЕМНИ

ЈЕЗИВО УБИСТВО: Девојчицу (8) су данима мучили и силовали док је била на седативима, а потом су је задавили

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧИЋ: Србија неће мењати спољну политику – АКО ХОЋЕ ДРУГАЧИЈЕ МОРАЋЕ ДА МЕ СКЛОНЕ!

ОВО ЈЕ ШОКИРАЛО И НОВОСАДСКЕ САОБРАЋАЈЦЕ! Деда возио мортус пијан и бацао петарде из аутомобила! НАДУВАО НЕВЕРОВАТНИХ 4,05 ПРОМИЛА!

ЂОКОВИЋЕВО ТЕЛО ЈЕ… Познати француски тенисер открио зашто Новак не може до титуле у Паризу

(ВИДЕО) САБЛАСНА ПОЈАВА ХАРА ЗЕМЉОМ: Пешчани зид већи од солитера гута све пред собом!

УЖАС У БЕОГРАДУ: Мигрант дивљачки напао радницу у Центру за азил

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
25°
Thu
28°
Fri
17°
Sat
20°
Sun