Фото: inserbia.inf
Политика Србија

ВУЧИЋ О ПРЕСУДИ РАТКУ МЛАДИЋУ: Ово је тежак дан али молим грађане – ПОДИГНИТЕ ГЛАВУ И ЖИВИТЕ ПОНОСНО!

Председник Србије Александар Вучић изјавио је након што је хашки трибунал осудио генерала Ратка Младића на доживотну робију, да је ово тежак дан, али да грађани Србије треба да поносно подигну главу!

НОВИ ХАШКИ ЗЛОЧИН: Генерал Младић осуђен на доживотну робију!

– Ово је тежак дан, али молим грађане Србије да подигну главу и наставе да живе поносно у сувереној земљи Србији, која никоме неће дозволити да је понизи – рекао је Александар Вучић и додао:

(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ ИСПРЕД ХАШКОГ ТРИБУНАЛА: Муслимани покушали да отму српску заставу
– Као председник Србије немам право да тумачим неправоснажне пресуде. Знам колико су у региону емоције узавреле. Хоћу да кажем да Србија поштује туђе жртве, као што други не поштују наше, али за то ћемо сами морати да се побринемо. Ми морамо да гледамо у будућност и да се не гушимо у сузама прошлости, веће да од радничког зноја стварамо бољу будућност за све нас – рекао је Вучић.

Заклао жену на слави јер су му сметали њени гости: Крв шикљала, деца и унуци све гледали
– Немамо право да заборавимо прошлост, али је наш задатак да гледамо у будућност. Сви смо знали какав ће бити исход данашњег суђења у Хагу. Наша суза неће наћи родитеља у међународној заједници, али не треба због тога да кукамо, већ треба да радимо и да стварамо друштво у коме ће сви грађани без обзира на националност живети слободно, равноправно, у коме ћемо заједно да стварамо боље сутра – истакао је Вучић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОМАМИО ДЕВОЈКУ ПА ЈЕ СИЛОВАО! Ухапшен младић у Владичином Хану!

(ВИДЕО) Драматични снимак бекства дезертера из Северне Кореје

Кубуровић: Без обзира на пресуду, гаранције за Младића остају

Извор: Информер.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu