Printscreen
Блиски исток ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) ТЕРОРИСТИ ДОШЛИ ДО ПУНКТА КОЈИ ДРЖЕ РУСИ И САА И ПОДИГЛИ РУКЕ: Масовна предаја на северу Алепа!

На северу Алепа сиријским властима предало се 198 терориста. По договору са Руским центром за помирење они су без оружја дошли до контролног пункта где су се предали војној полицији.

Војници су их прво претресли а затим аутобусима одвели до Алепа где ће са њима бити обављени информативни разговори. Уколико се утврди да нико од њих није починио ратни злочин они ће бити пуштени да се врате цивилном животу или ће им бити понуђено да ступе у САА.

Реч је о житељима Алепа и околних места од којих се већина пре рата бавила пољопривредом или су радили у фабрикама, али међу онима који су положили оружје има и бивших полицајаца. Неки од њих недавно су рањени, дошли су до пункта на штакама, или су их саборци донели.

БАКИР ИЗЕТБЕГОВИЋ ЈЕ ПОТПУНО ПОЛУДЕО: У Сарајеву сковао паклени план, да Србији отме ПОЛА БАЈИНЕ БАШТЕ!

Председник Сирије Башар ал Асад дао је амнестију свима који нису починили ратни злочин а добровољно положе оружје. На овај начин се до сада САА и Русима предало на хиљаде припадника терористичких група.

Извор: pravda.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕВО КОЈИ СУ СВЕ СРБИ НА ПОТЕРНИЦИ ИНТЕРПОЛА: Има их 21, сви су опасни криминалци, а међу њима је и једна ПОЗНАТА ЛЕПОТИЦА!

Ђурић: Зашто јавност ћути на напад Двери?

Коначно откривено шта је било „чудо“ описано у Старом завету

 

Оставите коментар