Printscreen
Политика Србија

(ВИДЕО) ШУТАНОВАЦ ОПЛЕО ПО БИВШИМА: Мој ДС је потпуно чист – ИСТОРИЈСКЕ ГРЕШКЕ СУ ПРАВИЛИ ЂИЛАС, ЈЕРЕМИЋ И БОРКО!

Лидер Демократске странке Драган Шутановац, гостујући на ТВ Н1, рекао је да за историјске грешке из прошлости није криво ново руководство ДС с њим на челу, већ они који су напустили странку као Драган Ђилас, Вук Јеремић и Борко Стефановић.

(ФОТО) МОНСТРУМ ИЗ ПАНЧЕВА УБИО СУПРУГУ НА ЊЕН РОЂЕНДАН: Биљана се породила пре 20 дана, била је прелепа, а он 20 година старији

На констатацију водитељке да са Демократском странком не желе да сарађују ни људи који су били део Демократске странке као што су Вук Јеремић, Борко Стефановић, Драган Ђилас, Борис Тадић, Зоран Живковић и Чедомир Јовановић, Шутановац је одговорио:

МЛАДИЋ МОЖЕ КАЗНУ ДА ИЗДРЖАВА У ХАГУ, НА ВМА, У ШВЕДСКОЈ… Ово су могући сценарији за Раткову доживотну
– То је потпуна неистина. Ја се тако не осећам, мислим да изузетно грешите. Људи које сте набројали сви би јако да сарађују са Демократском странком, али на начин да се поништи све оно сто је Демократска странка. Јако ми је интересантно када видим наслове у новинама да сам ја нека стара Демократска странка, а Ђилас, Јеремић и Борко нова Демократска странка и да грешке које су раније чињене нису чињене од тадашњег руководства Демократске странке, већ од садашњег руководства које тада није водило Демократску странку. То је просто фасцинантно – рекао је Шутановац и додао:

(ШОК ВИДЕО) Пацијент умире на ходнику, ЛЕКАРИ ГЛЕДАЈУ!

– Имао сам преписку са једном госпођом која је себи дала за право да каже да ја нисам учесник у опозиционом раду деведесетих година што је бизарна ствар. Демократска странка је прошле године имала скупштину по први пут су могли непосредно да гласају. Донели смо ново руководство ја тврдим да ниједна грешка која је у прошлости наведена, за коју је господин Саша Јанковић исправно рекао у свом интервјуу да је странка правила историјске грешке, није од стране људи овог руководства већ од стране људи који су напустили Демократску странку!

(ВИДЕО) НЕВИЂЕНИ СКАНДАЛ! ИСПОВЕСТ СРПСКОГ ОФИЦИРА: Ја сам оборио Ф-117, држава је сада лажирала извештај, тврде да је неко други срушио СТЕЛТА!
Погледајте шта је Шутановац рекао:

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ђурић:Коментари албанских политичара као племенски покличи

Мали: Не размишљам о новом мандату и нисам у кампањи

ЛУКАВИ ТАКТИЧАР: Ово су изјаве Владимира Путина које терају „противнике“ да се замисле

Извор: Информер

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
25°
Sun