Informer
Uncategorized

(ВИДЕО) РАСКРИНКАНА СВЕТСКА ЗАВЕРА! Ево зашто су МИСТЕРИОЗНО НЕСТАЈАЛИ И УБИЈАНИ РУСКИ НАУЧНИЦИ!

Сергеј Албертович Салиј, доктор наука физике и математике, разоткрио је на који начин су тајне, глобалне силе лишиле свет великих научних открића којима би свет уживао у бесплатној енергији.

Научници су убијани, а истраживања прикривена, док су се слушала наређења Илумината, а са циљем да се заради новац на потпуно непотребној нафти и гасу, каже он.

(ВИДЕО) ОВО СУ ПРЕДВИДЕЛИ НОСТРАДАМУС И БАБА ВАНГА: Видели су 6 догађаја који ће променити историју света

После Другог светског рата, направљени су аутомобили „Волга“ који су били признати као најбољи аутомобили, затим најбољи бродови, подморнице. И у свемирским открићима Руси су парирали Американцима, рекао је Салиј и додао како је свету присилно одузето откриће усмерено на хладну нуклеарну фузију.

ЕВО КО ЈЕ БИО АДВОКАТ ВЛАДИМИР ЗРЕЛЕЦ, чијег убицу јури цела српска полиција: Радио за браћу Шарановић, убијен у КЛАСИЧНОЈ САЧЕКУШИ!

Хладна нуклеарна фузија

Физичар Иван Филимоненко је 1958. године открио ту појаву – хладну нуклеарну фузију. По том основу су почели да се граде мотори и генератори. Академик Корољов је на бази енергије хладне нуклеарне фузије намеравао да развије свемирске програме, лет на Месец и Марс, на Венеру, а све то уз помоћ нових мотора који би користили хладну нуклеарну фузију.

Курчатов је на бази нуклеарне фузије намеравао креирати сасвим нову енергију. Академик Глушков је намеравао изградити нове моторе. Цео овај програм су уништили плаћеници – академици у сарадњи с Илуминатима, назвавши овај програм псеудо-научним и потпуно неодрживим.

– Баш сви академици који су радили на открићу нуклеарне фузије су мистериозно умрли при чудним околностима. Сви ови програми су угашени, а наши научни програми су се почели оријентисати на, за нас прастара америчка истраживања, укључујући и свемирску технологију. Ипак, најважније је то да је све време мета била наша калкулациона техника. Другим речима, сва наша истраживања из калкулационе технологије постепено су била прикривана. Речено нам је да смо обавезни копирати америчку технологију – говори Салиј.
Салиј каже да је само у Америци убијено неколико дестина истраживача који су радили на програму хладне фузије, док су сами докази истраживања физички уништени. Многи од њих су, уплашени, побегли у Европу, па чак и у Јапан.

ДЕТАЉИ УБИСТВА У ЗАЈЕЧАРУ: Убио брата због СМРДЉИВИХ ЧАРАПА
– Јапанци су такође почели да користе хладну фузију, али су сва истраживања угушена. И поред тога, неки ентузијасти су почели да израђују моторе на бази хладне нуклеарне фузије за аутомобиле. У Санкт Петербургу је до око 2005. године постојала фирма, која је на обичној „Лади“ производила аутомобиле, који су радили на принципу хладне фузије – наводи он.

Informer

Ови ручно произведени аутомобили су се и продавали. Та фирма је 2004. године изложила свој модел на изложби „Еџпо 2004“ у Паризу.

У НЕДЕЉУ МУ ПОГИНУЛЕ ЖЕНА И ЋЕРКА, А ПРЕ 21 ГОДИНУ И 6 ПРИЈАТЕЉА: Оба пута он је био у колима! Ово је језива судбина Јова Беслаћа
Након тога је код њих дошао заменик министра енергетике Француске и рекао:
– Момци, почео је лов на вас, саветујем вам да што пре побегнете из Париза.
Сутрадан је њихов ауто већ био спаљен и уништен, али су они ипак успели да стигну у Санкт Петербург. Наставили су са својим радом још неколико година, док главни оснивач те фирме није умро под неразјашњеним околностима. Фирма је била уништена за час.
Напад геофизичким оружјем
Јапанци су почели да спроводе слична истраживања, али су пале уцене од светских банкара, о чему сведоче истраживања новинара Бенџамина Фулфорда, који живи у Јапану, и који је имао интервју са министром финансија – Такинакијем.

Такинаки му је рекао, а и пре тога је изјављивао, да му је запретио израелски премијер Нетањаху, да ће против Јапана бити примијењено геофизичко оружје ако се Јапан не буде придржавао политике Међународног монетарног фонда и Федералних резерви.

(ФОТО) ЈЕДАЧ МОЗГОВА! Ово је СУРОВИ УБИЦА по којем је настао лик Ханибала Лектора и то због овог ЈЕЗИВОГ ДЕТАЉА
Јапан вероватно није у потпуности испунио захтеве светских банкара због чега је против њега примењено геофизичко оружје. Као резултат тога, главни Тојотин погон је уништен и догодила се страшна катастрофа на нуклеарној електрани Фукушима. Јапану се све то десило, наводно, зато што је желео да води независну политику.

Данас се геофизичко оружје користи и против Кине, против Еуропе, али и против Русије.

Све ово је наставак глобалне политике представника црне аристократије, који владају Федералним резервама САД, који руководе Међународним монетарним фондом, али и другим међународним глобалистичким организацијама. Ситуација прилично озбиљна…

Извор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СКАНДАЛ: Дивац признао Косово! (ФОТО)

ОВАЈ ПЛАН ЋЕ НАМ САЧУВАТИ КОСМЕТ: Заветници представили стратегију за јужну покрајину!

(ВИДЕО/ФОТО) ШТА СЕ СТВАРНО ДЕШАВА У ЗИМБАБВЕУ?! Војска каже „није пуч“, а МУГАБЕ У КУЋНОМ ПРИТВОРУ!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
28°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
31°
Sat