printscreen
Србија Хроника

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ СПЕКТАКУЛАРАН СНИМАК ХАПШЕЊА У НОВОМ САДУ! Ево како је пала МЕЂУНАРОДНА БАНДА ДИЛЕРА КОКАИНА!

У Новом Саду ухапшен Радослав Цвијовић Цвико, за ког се сумња да је организатор банде.

У заједничкој акцији БИА, СБПОК и Тужилаштва за организовани криминал јуче су у Новом Саду ухапшени Радослав Цвијовић Цвико и његов зет Славко Павлов (40), за које се сумња да су шверцовали кокаин у Чешку, Немачку, Италију, Аустрију, Словачку и Мађарску!
Паралелно са овом акцијом, у Чешкој је ухапшен други део групе, код које је нађено осам килограма кокаина и велика сума кеша. Како незванично сазнајемо, српска полиција сумња да је Цвико организатор ове међународне криминалне групе, док је Павлов, иначе тениски тренер који живи у Немачкој, његов помагач.

У спектакуларној акцији у Новом Саду, која је трајала неколико сати, претресена су четири стана и Цвијовићева кућа. Јединица за финансијске истраге остала је у Цвикиној велелепној вили на углу Трга 27. марта и Улице цара Лазара да провери садржај сефа и рачуне. После претреса, Цвијовић и Павлов су приведени. Наш извор из истраге каже да су обојица одмах пребачена у Београд.
– Славко Павлов осумњичен је за нелегалну производњу и стављање у промет опојних дрога, фалсификовање и утају. Обојица су одведена за Београд, где ће бити саслушани код тужиоца и судије за претходни поступак – рекао је наш извор.
ПОГЕДАЈТЕ ПОЛИЦИЈСКЕ СНИМКЕ ОВОГ ХАПШЕЊА:

Истовремено, у Чешкој је, приликом примопредаје четири килограма кокаина, ухапшен Цвијовићев син Бранислав. Са њим су пали и Јосип Цапик и Бранислав Бикић.
– Чешка полиција је касније пронашла још четири килограма кокаина, запленила око 100.000 евра у кешу и одузела три луксузна аутомобила – додаје наш извор.
Цвијовић је иначе последњи пут хапшен 2009. године у акцији „Морава“ јер је полиција тада сумњала да је „један од јачих дилера на подручју Новог Сада“. Медији су га својевремено повезивали са убијеним вођом „ветерничког клана“ Ненадом Опачићем и црногорском мафијом, а после хапшења Крсте Станишића и са криминалном групом „Америка“.

Изворо: Инфмер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШЕШЕЉ СЕ БРУТАЛНО ОБРУШИО НА ЗОРАНУ МИХАЈЛОВИЋ: Она профукњача и калаштура што глуми министра…

Откривено складиште ОВК: На Косову заплењено оружје, спреман напад терориста на Скопље

Велика Британија објавила тачан датум и време изласка из Европске уније!

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon