Printscreen
Политика Србија

Шешељ предлаже формирање института за Хашки трибунал

Лидер СРС Војислав Шешељ предложио је данас да се хитно формира научни институт за проучавање судске праксе Хашког трибунала.

(ФОТО) МОНСТРУМ ИЗ ПАНЧЕВА УБИО СУПРУГУ НА ЊЕН РОЂЕНДАН: Биљана се породила пре 20 дана, била је прелепа, а он 20 година старији

Шешељ је новинарима у Скупштини Србије казао да Србија мора дати квалитетан и стручан одговор на све што се дешавало у Хашком трибуналу и да нису довољне само политичке фразе.

МЛАДИЋ МОЖЕ КАЗНУ ДА ИЗДРЖАВА У ХАГУ, НА ВМА, У ШВЕДСКОЈ… Ово су могући сценарији за Раткову доживотну

“Лако је дезавуисати Хашки трибунал политичким аргументима – важно је да се он суштински дезавуише правним аргументима. То није тешко, али треба добре воље и треба ангажовати квалитетне људе који ће то урадити”, рекао је Шешељ.

(ВИДЕО) НЕВИЂЕНИ СКАНДАЛ! ИСПОВЕСТ СРПСКОГ ОФИЦИРА: Ја сам оборио Ф-117, држава је сада лажирала извештај, тврде да је неко други срушио СТЕЛТА!

Он сматра и да Влада Србије, а нарочито Министарство правде не би смели пасивно да реагују на изрицање пресуде Ратку Младићу.

ДЕТАЉИ ЈЕИВОГ УБИСТВА У ПАНЧЕВУ: Убио жену јер му је рекла да БЕБА НИЈЕ ЊЕГОВА!

“Оно што је сад у интересу Хашког трибунала – то је да Ратко Младић што пре умре. Њима не одговара другостепени поступак. Другостепени поступак се можда неће окончати ни за две, три године”, оценио је Шешељ.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НИШКЕ УБИЦЕ МОНСТРУМИ: Девојкама секли дојке ножем и откидали део по део тела док су још биле живе, сваку касапили са преко 30 убода

(ВИДЕО) Пукао ми филм: Ево зшто сам развио српску заставу у Хагу

Русија: Пресуда Младићу наставак антисрпског тумачења рата у Југославији

ЛУКАВИ ТАКТИЧАР: Ово су изјаве Владимира Путина које терају „противнике“ да се замисле

Извор: Танјуг

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
25°
Sun