RTS
Србија Хроника

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ ДРАМЕ НА ГРОБЉУ ЗБЕГ У БОРЧИ! Ево ко је мушкарац кога су КРВНИЧКИ ПРЕМЛАТИЛИ и оставили У ЛОКВИ КРВИ!

Здравко А. (35) који је синоћ отет на Канаревом брду где га је група од шест мушкараца стрпала у гепек, а онда га одвезли до Улице Книнског Косова недалеко од гробља Збег у Борчи где су га брутално премлатили и оставили у локви крви, од раније је познат полицији, сазнаје Информер.

Како сазнајемо полиција је о целом случају обавештена у среду око 23 сата када је један од житеља Борче пријавио да је се из њиве чује запомагање неког младића.

(ВИДЕО) НОВА ТУЧА У ШКОЛИ У ТУЗИМА: После масовног обрачуна црногорских и албанских ђака, отац ударио наставника!

– Када је патрола стигла на лице места затекла је мушкарца чије је лице било обливено крвљу и који је причао конфузно и неповезано. Он је тврдио да га је шесторица мушкараца, које он не познаје, без икаквог повода напало на Канаревом брду. Наводно су му пришли и из чиста мира почели да га ударају песницама у главу, а онда га на силу угурали у гепек аутомобила. Он са сигурношћу није могао да каже колико је био у гепеку, али је рекао да је прошло сигурно сат времена пре него што су се кола зауставила – каже саговорник близак истрази.

(ВИДЕО) ПОЛА ВЕКА ЖИВЕЛИ ИЗОЛОВАНИ У ДИВЉИНИ СИБИРА: Нису знали да је био Други светски рат, а желели су само ЈЕДНУ СТВАР!

Претучени који је одраније познат полицији изјавио је да су га онда извукли из гепека и почели да га туку.
– Здравко А. је објаснио да је од удараца у главу пао на земљу, а да су нападачи наставили да га шутирају. Он није могао да каже колико је све трајало, али је рекао да се у једном тренутку онесвестио – кажу у полицији.
Кад се освестио Здравко А. је почео да запомаже јер је видео да се у близини налазе неке куће. Осим патроле полиције на лице места изашла је и екипа Хитне помоћи која је затекла претученог мушкарца са тешким повредама.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА ГРАЂЕВИНСКОГ ИНВЕСТИТОРА: БРУТАЛНО ГА ПРЕТУКЛИ ПАЛИЦАМА, КРВИ БИЛО НА СВЕ СТРАНЕ

– Био је свестан и комуникативан, али је имао тешке повреде главе, прелом носа и потрес мозга, јер је повраћао. Био је конфузан и причао је неповезано. Такође је имао и повреде грудног коша. Транспортован је на ВМА – рекла је каже докторка Нада Мацура из Хитне помоћи.

Мештани Улице Книнског Косова кажу да ништа нису чули и да су схватили да се нешто дешава када је пројурила Хитна помоћ и полиција.
– Видела сам хитну, а када сам изашла из куће видела сам и полицију. Одмах сам се склонила у кућу. Помислила сам да су некога убили, јер на тој ледини зна свашта да се дешава. Тек сам јутрос чула да су некога претукли и да је комшија чуо запомагање и позвао полицију – објаснила је мештанка.

Извор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић половином децембра у Москви

ЗАШТО?! Алексина мама се огласила поводом БРУТАЛНОГ НАСИЉА у школама у Аранђеловцу!

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА ГРАЂЕВИНСКОГ ИНВЕСТИТОРА: БРУТАЛНО ГА ПРЕТУКЛИ ПАЛИЦАМА, КРВИ БИЛО НА СВЕ СТРАНЕ

(ВИДЕО) НОВА ТУЧА У ШКОЛИ У ТУЗИМА: После масовног обрачуна црногорских и албанских ђака, отац ударио наставника!

Он је био „Плава звер“, човек кога се и Хитлер плашио (ВИДЕО)

 

 

 

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
24°
29°
Tue
31°
Wed
30°
Thu
26°
Fri