Printscreen
Политика Србија

СТЕФАНОВИЋ: Нападач на новинарке је приведен

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је нападач на новинарке ТВ Пинк приведен.

На протесту Двери, Здраве Србије, синдиката Слога и војног и полицијског синдиката, испред ТВ Пинк нападнуте су две новинарке те телевизије, од којих је једна пребачена у Ургентни центар.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић такође је учествовао у ванредној емисији на Телевизији Пинк и оштро осудио насиље над новинарима.

– Данас имамо ситуацију да опозиција туче новинаре зато што мисле другачије од њих. То је скандалозно! Па то нигде нема… Они немају елементарну људску пристојност. Према њиховом мишљењу добри новинари су они који нападају Вучића и Владу, а они који мисле супротно су лоши и треба их тући. Страшно! – изјавио је министар Стефановић.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да познаје Гордану Узелац, која је ситна жена и која није никоме ништа није урадила.

Он је рекао да је нападач на новинарке Д.В. 1972. годиште из Лучана, који јој је пришао и нокаутирао је, она је отишла у УЦ.

– Ово лице ће бити предато тужилаштву, ово је чист фашизам у теорији како га књиге описују, кажу да се ствара негативна медијска атмосфера, да ви је стварате, људи попут Обрадовића, Стаматовића, Јанковића, Јеремића – истакао је Стефановић, истичући да једна телевизија има право на другачији став.

Извор: Танјуг

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) СКАНДАЛ ИСПРЕД ПИНКА! Бошкови активисти ударили водитељку ТВ ПИНКА!

Ево шта је ВУЧИЋ рекао о ХАПШЕЊУ ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА

ОВО ГА ЈЕ ОДАЛО Ево на основу чега је ухапшен Зоран Марјановић!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
25°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
28°
Sat