public
Политика Србија

СПС: Двери у насиљу виде своју шансу

Социјалистичка партија Србије назвала је данас жалосним покушај лидера покрета Двери Бошка Обрадовића да одговорност за увођење насиља у политички живот Србије пребаци на СНС и сматра да је "више него очигледно да ова минорна организација у дужем периоду баш у насиљу и његовом промовисању види своју шансу".

„Грађане не треба подсећати на насилно понашање припадника Двери на бројним трибинама и протестима, упад у Републичку изборну комисију, што је све кулминирало нападом на новинарке приликом њиховог последњег протеста“, наводи се у саопштењу Службе за информисање Главног одбора СПС.

СПС сматра да одбацивање одговорности од тог напада и директна претња насиљем власнику Пинка Жељку Митровићу само потврђује ко користи насиље у политичкој борби као свој главни метод.

„Социјалистичкој партији Србије је занимљива и чињеница и начин на који лидер Двери жели да се обрачуна са својим неистомишљеницима, а то су углавном физички напади и претње, па се поставља питање – како би изгледала Србија у којој би Двери неким чудом имале доминантну улогу? Била би то Србија насиља, хаоса, личних претњи и обрачуна“, каже се у саопштењу.

СПС истиче да су грађани Србије „на време увидели насилничку природу Двери и њиховог лидера па су им то и доказали на претходним изборима“, као и да верује да грађани неће оправдати ни насиље над женама које је изазвао Бошко Обрадовић пре пар дана испред „Пинка“.

Извор: Танјуг

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Русија: Не требају нам мировњаци – нисмо у рату

ДАНАС ЈЕ МАЛА ГОСПОЈИНА: Славимо рођење Пресвете Богородице

Напад на руску војску у Сирији – уследиће муњевит одговор

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
5°
11°
Tue
11°
Wed
10°
Thu
13°
Fri