Shutterstock
Србија Хроника

РОДИТЕЉИ ИЗ ПАКЛА! Пар из Пожаревца ОСУДИО СВОЈУ БЕБУ ОД 3 ДАНА НА СМРТ! Забранили да дете прими крв иако је морало ХИТНО НА ОПЕРАЦИЈУ!

Супружници из Пожаревца, који су Јеховини сведоци, успротивили су се да њихова беба прими туђу крв, иако су им лекари рекли да хитно мора на операцију и да је трансфузија неопходна.

ПРИШТИНА СПРЕМА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРИПАЈАЊЕ АЛБАНИЈИ? У току реализација „Плана Б“, САД о завери Харадинаја и екипе ћути!

После потписивања изјаве да одбијају трансфузију крви, Центар за социјални рад у Пожаревцу им је привремено одузео старатељство и дао сагласност Дечјој клиници у Тиршовој да обави хитну операцију.

(ВИДЕО) ИМАЛА ЈЕ 9 ГОДИНА КАДА СУ ЈЕ УСТАШЕ ГУРНУЛЕ У ЈАМУ: 42 дана је провела међу лешевима без капи воде! Ово је њена исповест
Како сазнајемо, драма се одиграла 13. новембра у Дечјој клиници у Тиршовој у Београду када су родитељи одбили да њихово дете у току операције прими туђу крв.

– Докторка је обавестила полицијску станицу Савски венац да се на одељењу интензивне неге налази беба стара три дана, којој је потребна хитна хируршка интервенција и да је неопходно да у току операције прими крв.

(ВИДЕО) КАД ПУТИН СА ПРИЈАТЕЉИМА ИДЕ НА ПИЋЕ У КАФИЋ: Све изгледа савршено као на филму!

Проблем је настао када су отац и мајка одбили да потпишу сагласност, наводећи да су припадници верске групе Јеховини сведоци – наводи наш извор и додаје да је због тога морала да интервенише полиција.
– Отац Д. Г. (35) из Пожаревца позван је у полицијиску станицу Савски венац. Међутим, он је хладнокрвно рекао да ни по коју цену неће потписати сагласност да се његовом детету да туђа крв. Полиција је разговарала и са мајком А. Г., која се такође изјаснила да се противи да њено дете добије крв. Обавештен је Центар за социјални рад у Пожаревцу и тражено је да предузме хитне мере, јер је дете било животно угрожено.

БИЛА С БРАТОМ У СЕКСУАЛНОЈ ВЕЗИ, ЗАЈЕДНО ЗЛОСТАВЉАЛИ ДЕЧИЦУ: Сликали се са жртвама, па се хвалили о злочинима!

После консултација, стручњаци Центра за социјални рад у Пожаревцу рекли су да ће дати сагласност за трансфузију крви оног тренутка када лекари саопште да је дете животно угрожено због грубог занемаривања – препричава саговорник драму.

ЏИХАДИСТИ ПРЕТЕ КРВОПРОЛИЋЕМ ЗА НОВОГОДИШЊЕ ПРАЗНИКЕ! Објавили језиве слике као и места могућих напада!
– Сутрадан је правна служба Дечје клинике у Тиршовој званично послала извештај Центру за социјални рад у Пожаревцу и навела да су отац и мајка припадници Јеховиних сведока и да се противе да њихово дете прими туђу крв! Њима је на основу тога привремено укинуто старатељство и дата је сагласност да болница настави лечење бебе – каже звор.

(ВИДЕО) ОВДЕ ПУТИН ЧУВА КАНИБАЛЕ, МАСОВНЕ УБИЦЕ И ТЕРОРИСТЕ: Најобезбеђенији затвор у Русији зове се ЦРНИ ДЕЛФИН!

Кршење породичних обавеза
Како сазнајемо, Основно јавно тужилаштво у Пожаревцу је против родитеља поднело кривичну пријаву због сумње да су починили кривично дело кршења породичних обавеза.
– Када се беба опорави, родитељи ће бити позвани у тужилаштво на саслушање. После прикупљања свих доказа биће процењено да ли ће бити процесуирани – каже извор.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАРКО МЛАДИЋ: Ратко у Хагу жив неће дочекати другостепену пресуду

(ВИДЕО) ТЕРМИНАТОР НИЈЕ МАШТА: Моћни паркур-робот задивио али и застрашио свет! Универзални војник будућности?

Бивши хрватски министар: Гађао сам зољом Младићево возило

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
28°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
31°
Sat