СНП
Политика Србија

Поповић: Ово није истраживачко новинарство, већ политичко жигосање

Министар Ненад Поповић изјавио је данас да циљ новинара истраживачке мреже КРИК није никакво истраживачко новинарство, већ искључиво политичко жигосање и прогон свих који мисле другачије од њих.

Поповић се у прилог тој оцени позива на последњи текст КРИК-а о њему, у којем је, како каже, изнесен политички суд, у виду питања како је могуће да један, како је наведено, „руски човек“ буде у „проевропској влади“.

Очигледно је, истиче Поповић у саопстењу, да напад КРИК-а на мене има везе са мојим ставом о потреби јачања политичких и економских веза између Србије и Русије, као и ставом да Србија треба да остане војно неутрална држава и никада не уђе у НАТО.

„Не долазе случајно ти напади у тренутку када се на Србију врше огромни спољни притисци због самосталне и суверене политике коју наша земља води.

Притискају нас због руских мигова, због руског хуманитарног центра у Нишу, због тога што нисмо увели санкције братској Русији, због тога што кажемо да је Косово Србија. Сви који подржавају такву политику, постају мете за КРИК и њихове финансијере из иностранства“, навео је министар.

Додао је да, као што никада није крио своју имовину, тако никада није крио да се залаже за изградњу најбољих односа између Србије и Русије, јер сматра да је то у најбољем интересу нашег народа и земље.

„Радује ме и учвршћује у мојој политици чињеница да тај став са мном дели огромна већина грађана Републике Србије“, наводи Поповић.

Извор: Танјуг

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШЕШЕЉ СЕ БРУТАЛНО ОБРУШИО НА ЗОРАНУ МИХАЈЛОВИЋ: Она профукњача и калаштура што глуми министра…

ЛОШЕ АУТО-СЕДИШТЕ МОЖЕ ДА УБИЈЕ ДЕТЕ! Отворите четворе очи када купујете ДЕЧЈА СЕДИШТА ЗА АУТОМОБИЛЕ!

Објавили су фотографију Путина од пре 38 година у башти хотела у Подгорици, али ово је права прича о њој (ФОТО)

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ СПЕКТАКУЛАРАН СНИМАК ХАПШЕЊА У НОВОМ САДУ! Ево како је пала МЕЂУНАРОДНА БАНДА ДИЛЕРА КОКАИНА!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat