Hanza Media
Србија Хроника

ПРЕЉУБА ПОШЛА ПО ЗЛУ, СПАСАВАЛА ГА СУПРУГА: Због вибратора завршио у болници

Хирурзи Опште болнице у Бору извели су јућче несвакидашњи захват јер су једном мушкарцу из околине Мајданпека, старом 60 година, из дебелог црева, хируршким путем, извукли вибратор, дужине 30 центиметара.

ВОЈСКА СРБИЈЕ ПОСТАЈЕ СВЕ ЈАЧА СИЛА! Лукашенко нам шаље ПВО системе, ракете и хеликоптере!

БОР – Хирурзи Опште болнице у Бору извели су јуче несвакидашњи захват јер су једном мушкарцу из околине Мајданпека, старом 60 година, из дебелог црева, хируршким путем, извукли вибратор, дужине 30 центиметара.

СРБИЈА СЕ МОРА ПОКОРИТИ, ОДРЕЋИ РУСИЈЕ И ПРИЗНАТИ КОСОВО: Институт Исток-Запад позива Брисел и Вашингтон да среде Балкан!

Наиме, мушкарац је, чије је име познато редакцији, током односа са љубавницом имао предигру са вибратором. Међутим, тај апарат му је, из непознатих разлога, завршио у дебелом цреву.

Превијајући се од болова, он је некако дошао до куће, где га је супруга ставила у ауто и одвезла у Општу болницу у Бору.

– Покушали смо да вибратор из дебелог црева извучемо ендоскопски, али у томе нисмо успели – кажу у Општој болници у Бору. – Пацијент се превијао од болова, па смо морали да обавимо хируршки захват и да му на тај начин извучемо страно тело из дебелог црева.

НЕИСПРИЧАН ДЕТАЉ: Енглези у Рамбујеу викали: “Ако ви не потпишете, не можемо бомбардовати Србе”

После операције, пацијент је стабилно и опоравља се. Вибратор, који му је био заглављен у дебелом цреву, извучен је и, пошто мушкарац буде отпуштен на кућно лечење, биће му враћен.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) КАНИБАЛИСТИЧКА “УМЕТНОСТ”: Уметник секао месо са асистената и хранио их њиме

(ВИДЕО) ДА СЕ СМРЗНЕШ, СТВАРНИ СНИМАК СУКОБА АВИОНА РУСИЈЕ И НАТО: Путинови пилоти у 2018. имали 25.000 БОРБЕНИХ ЛЕТОВА!

Железњак: Америка, ЕУ и НАТО распирују војни сукоб на Балкану

Извор: novosti.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
17°
Sat
16°
Sun
18°
Mon
11°
Tue