Tanjug/montaža
Политика Србија

ПОПОВИЋ: Вуче, откуд ти стан од 1.000.000 евра – И КАКО СИ ПЛАТИО 5.000.000 ЕВРА ЗА КАМПАЊУ?!

Вук Јеремић треба да објасни како је добио стан на Врачару вредан милион евра у време док је био шеф дипломатије, каже лидер СНП Ненад Поповић.

Лидер СНП Ненад Поповић опет је јуче позвао бившег министра спољних послова и пропалог НАТО председничког кандидата Вука Јеремића да објасни како је стекао луксузни стан на Врачару вредан чак милион евра!
Према његовим речима, надлежне институције требало би што пре да утврде порекло Јеремићеве имовине коју је добио у време кад је био шеф дипломатије.

(ВИДЕО) УЖАС У АРАНЂЕЛОВЦУ: Ђаци из све снаге ударају другарицу и урлају „спусти руке доле“

Поповић је затражио и да надлежни истраже из којих је то извора Јеремић своју председничку кампању прошле године финансирао са чак пет милиона евра!

(ВИДЕО) ГЕЈ УСВОЈИО БЕБУ И УБИО ЈЕ ПОСЛЕ ДВЕ НЕДЕЉЕ: Девојчицу живу изломио, називао је сотоном, последњи позив открио кошмар!

Косово предао Шиптарима

 

Ненад Поповић, који је министар без портфеља задужен за науку и иновације, истиче да он своју имовину не крије и да стоји на располагању свакој истрази њеног порекла.
– Позивам све институције да испитају порекло моје имовине. И то што пре. Али истовремено нека испитају и порекло имовине Вука Јеремића. Посебно треба да истраже како је Јеремић добио стан на Врачару у вредности од милион евра! И то, замислите, кад је био министар спољних послова у најгорој влади у историји Србије! – подвлачи Поповић.

(ВИДЕО) УЖИЦЕ ДОБИЛО КРУЖНИ ТОК, ПРВИ ДАН НАСТАО ХАОС: Снимак обишао целу Србију, а један детаљ је све насмејао!

Он додаје да је, осим имовине, финансијски јако спорна и Јеремићева кампања током прошлогодишњих избора за председника државе.
– Потребно је истражити и како је Јеремић финансирао кампању која је коштала пет милиона евра. Порекло моје имовине лако је утврдити јер већ 25 година радим на тржишту Русије и Европе. А нека Вук Јеремић објасни како је стекао своју имовину док је Шиптарима предавао Косово, избацујући Уједињење нације из покрајине и подносећи тужбе за које је унапред знао да ће бити у корист сепаратиста – поручује Поповић.

Вук Јеремић јуче се није оглашавао овим поводом, док коментар није било могуће добити ни од његових сарадника.
Истражити и проверити
Душан Слијепчевић, члан Савета за борбу против корупције, оцењује да су сви људи који се баве политиком „презаштићена врста“.
– Готово сви они мисле да, док су на власти, имају право да раде шта год хоће. Зато и јесмо у оваквој ситуацији. Суштина је да се поштују процедуре и да све треба истражити и проверити – закључује Слијепчевић.

 

СНП: Радуловић намештао послове жени свог пријатеља

Српска народна партија позива надлежне органе да спроведу истрагу о злоупотребама које је лидер покрета „Доста је било“ Саша Радуловић извршио 2014. године као стечајни управник предузећа БИП.

„Радуловић је ангажовао удружење ‘Пронет’ да запосленима у предузећу пружа експертске услуге из области ‘целоживотног учења’ такозваног лајф-коучинга. Ове услуге плаћене су више од 1,3 милиона динара, иако је предузеће већ било у огромним губицима. Захтевамо од Радуловића да одговори на питање: да ли је тачно да је шеф удружења ‘Пронета’ у том тренутку била супруга функционера покрета ‘Доста је било’ Александра Стевановића?“, наводи се у саопштењу СНП, и додаје да је крајње време да Радуловић кривично одговара.

Шта је Јеремић пријавио
– нема плату
– нема некретнине
– аутомобил „сузуки свифт“ 2003. годиште
– има уштеђевину
*подаци Агенције за борбу против корупције

Извор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Пронађена гробница Драже Михаиловића?

“Божје село” код Ваљева изнедрило је два српска светитеља и чак тројицу владика: Мештани кажу да непогоде због тога обилазе њихов крај

(ВИДЕО) ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ РОДИТЕЉА ПРЕТУЧЕНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ: Није било само шамарање, севале су и песнице! Ево и због чега!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon