Српска народна партија
Политика Србија

ПОПОВИЋ: Проверити порекло имовине Вука Јеремића!

Министар без портфеља задужен за иновације и технолошки развој Ненад Поповић позвао је данас све надлежне органе да испитају порекло његове имовине, али и да провере порекло имовине председника Народне странке Вука Јеремића, за којег тврди да је купио стан од милион евра док је био министар у Влади Србије.

На питање да поједини представници опозиционих странака, пре свега Народне странке траже да се провери порекло имовине Поповића, он за РТС каже да подржава тај предлог Народне странке, али је позвао и њих и државне органе да провере порекло имовине председника те странке, „који је као министар са 30 и нешто година купио стан од милион евра у најлепшем делу Београда“.

Поповић је позвао и да се провери како је Јеремић успео да, како наводи, финансира своју предсeдничку кампању са седам милиона евра.

– Мислим да ће се наћи много интересантних момената и било би врло интересантно да сви истражни ограни, почну од мене, али провере и Вука Јеремића – рекао је Поповић.

Министар је нагласио да се залаже за транспаретност свих политичара.

(ВИДЕО) Сви је наручујемо у кафани, а не знамо да ова песма крије злу судбину једне породице: Ево како је настао хит „Димитрије сине Митре“

-Закон о пореклу имовине је врло важан закон. И ја кажем да почнемо од мене, а онда од Јеремића, и мислим да ћемо тим процесом кренути у врло правилном смеру – рекао је Поповић и изразио подршку Закону о пореклу имовине како би се испитало власништво сваког политичара.

Извор: Танјуг

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КАО НА ДИВЉЕМ ЗАПАДУ: Избоден полицијски инспектор, успео да сними нападача

Начелник Генералштаба одржао предавање полазницима курса за развијање борбеног морала

Археолози открили 11 изгубљених градова на Копаонику и Радану

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri