mbpi.gov.rs
Политика Србија

ПОПОВИЋ: Бакир је само делић плана за слом суверене политике Србије!

Најоштрије осуђујем изјаву Бакира Изетбеговића којом најављује признање независности Косова од стране Босне и Херцегивине, изјавио је председник Српске народне партије Ненад Поповић.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО СЕ ОСТВАРИЛО: За ноћ језеро је убило 1.700 људи, падали су мртви за неколико минута!

– Србија поштује територијални интегритет свих држава сагласно одлукама УН, па тако и нашег суседа БиХ. Као гарант Дејтонског споразума, ми прихватамо границе и унутрашње уређење БиХ, иако су Република Српска и српски народ у тој држави изложени сталним притисцима и претњама које иду чак и до физичког нестанка – рекао је Поповић.

Зарад мира у региону, истиче Поповић, водимо политику сарадње и међусобног поштовања и уважавања свих балканских држава и народа.

Мајка монструм: Прво се венчала са својим сином, а сад и са ћерком!
– После овакве непријатељске изјаве Бакира Изетбеговића, поставља се питање у чијем интересу он даје такве изјаве и ко то жели нове кризе и заоштравање односа? Очито оним западним државама које не скривају своју намеру да додатно врше притисак на Србију и да је уцењују по питању Косова. Не могу се отети утиску да је Бакир Изетбеговић само делић плана да сломе независну и суверену политику Србије – поручио је лидер СНП и додао:

ТАЈНА О ЗРАЧЕЊУ 50.000 СРПСКЕ ДЕЦЕ: Заборављени експеримент СФРЈ о ком данас НИКО НЕ ЖЕЛИ ДА ПРИЧА
– Сада се још једном потврђује оправданост свих иницијатива које имају за циљ да заштитите наш народ у региону, а посебно доношење Декларације о заштити српске нације коју су иницирали председници Србије и Републике Српске, Александар Вучић и Милорад Додик.

Извор: Танјуг, Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧИЋ О ПРОВОКАЦИЈИ ИЗЕТБЕГОВИЋА: Да сам ја рекао да ћу признати независност РС – ЗАВРШИО БИХ У ХАГУ!

ПАТРИЈАРХ ИРИНЕЈ: На Косову можемо да очекујемо само Божију правду!

ПРЕСУДА ЗА ПАЉЕЊЕ АМЕРИЧКЕ АМБАСАДЕ: Четворици оптужених условне казне, тројица ослобођена!

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon